Per (76) fra Halden fikk endelig oppfylt sin store drøm – “Alder ingen hindring”

Hvem drømmer vel ikke om å kunne sette seg bak rattet på en supersportsbil av verdensklasse? Bare det å høre den illsinte motoren våkne til liv og kjenne de ekstreme kreftene som er i arbeid i det man legger klampen i bånn er en opplevelse i seg selv. Bare spør Per (76) fra Halden! Han fikk nemlig gavekort på opplevelsen Lamborghini Speedtest i gave til 76-årsdagen av sin kjære kone.

Tror du opplevelsen falt i smak hos Per?

“Et skikkelig adrenalinkick!”

“Til 76-årsdagen min i august i fjor fikk jeg et gavekort av min kone på opplevelsen Lamborghini Speedtest. Endelig. 23. juni 2024 ble det gjennomført,” forteller Per. “Opplevelsen var veldig artig og et skikkelig adrenalinkick!” 

“Jeg sitter igjen med gode minner fra dagen. Både fra selve kjøringen og opplevelsen av det positive møtet med løpsleder Mona, og min trivelige instruktør Christopher. Minnene gjør at jeg drar på smilebåndet hver gang jeg tenker på det,” fortsetter han og smiler bredt.

Det var en sann glede å ha deg på kjøring, Per!

“Anbefales varmt til lekne, voksne ‘gutter og jenter’”

“Jeg setter veldig pris på fantasien fra min kone som ga meg dette i gave. Det var en drøm å få kjøre Lamborghini i en alder av snart 77 år. Alder ingen hindring,” legger han til og smiler lurt.

“Jeg gir gjerne bort et slikt gavekort selv ved en passende anledning . Det kan anbefales varmt til lekne, voksne ‘gutter’, og gjerne ‘jenter’ også!” sier han avslutningsvis, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og en akselerasjonstest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord: