Per (30) fra Oslo fikk en lærerik og velsmakende julegave av kona – “Fantastisk!”

Kjenner du noen som er glad i gin? Noen som hadde satt pris på muligheten til å lære mer om hvordan gin lages, og historien bak? Da bør du gjøre som kona til Per (30) fra Oslo, som ga han gavekort på opplevelsen Ginsmaking med destilleriomvisning i julegave i 2022!

Hvem ville du overrasket med et gavekort på ginsmaking?

“Ga en bred forståelse av deres unike smaksprofiler”

“Jeg fikk opplevelsen av kona mi, som ga den til meg som julegave i 2022. Opplevelsen var fantastisk!” innleder en engasjert og entusiastisk Per. 

“Det beste var å få innsikt i Oslo Håndtverkdestilleris metodikk for å lage gin, akevitt, og vodka. Smakingen av de to ginene, fire akevittene, og vodkaen ga en bred forståelse av deres unike smaksprofiler,” fortsetter han.

En gave som både smaker og gir ny kunnskap – kan det bli bedre?

“Ga meg noe unikt å se frem til og oppleve”

“Minnene etter opplevelsen er levende, spesielt de smakfulle nyansene fra ginene og akevittene. Det var en lærerik og minneverdig dag,” forteller Per.

“Å få en opplevelse som gave var en fantastisk idé. Det ga meg noe unikt å se frem til og oppleve, i stedet for materielle ting. En opplevelse som denne er definitivt noe jeg kunne tenkt meg å gi videre til andre,” sier han til slutt, og smiler fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i gin? Hva med å overraske vedkommende med opplevelsen, Ginsmaking med destilleriomvisning? Ta med deg pappa eller en god venn å se, lukt og smak dere gjennom seks forskjellige typer gin. Det vil bli en interessant, lærerik og smakfull aften!

  • Lær om Norges gin industri
  • Seks interessante smaksprøver
  • Omvisning i destilleriet og laboratoriet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av