Pål (40) fra Oslo tok med seg sønnen på en unik campingopplevelse – “Plutselig kunne vi høre en høy knurrelyd rett utenfor teltet”

Camping og det å overnatte utendørs er noe de aller fleste av oss har opplevd på et eller annet tidspunkt. Og det finnes utrolig mange måter å campe på. En virkelig enestående campingopplevelse, derimot, er å kunne sove i et telt som befinner seg høyt over bakken. Og med et gavekort på Natt i svevetelt er akkurat dette mulig!

Bare spør Pål (40) fra Oslo, som fikk gavekort på opplevelsen i bursdagsgave av kona. Han tok med seg sønnen Oskar (8).

Hvem tror du koste seg mest – Pål eller Oskar?

“Svetten rant”

“Jeg fikk et gavekort på en Natt i svevetelt av min kone i anledning min 39-årsdag. Opplevelsen var strålende!” forteller Pål. 

“Sønnen min og jeg tok toget ut av Oslo by med Gjøvikbanen. Etter ikke lenge var vi ankommet et lite tettsted, fikk kjøpt med oss en hjemmelaget pizza og begitt oss ut i skogen. Det var veldig varmt og litt bratt, så svetten rant,” innrømmer han og ler godt. “Men vi fant lett frem til teltplassen, med ferdig oppslått svevetelt, hengekøye og solcelle-lamper. Et veldig vakkert sted med utsikt og ly på samme tid.”

Kjenner du noen som hadde blitt glad for en natt i svevetelt?

“Plutselig kunne vi høre en høy knurrelyd rett utenfor teltet”

“Min sønn og jeg våknet på morgenen helt samtidig, av en høy fuglelyd. Det var ikke lyden fra en fugl noen av oss hadde hørt før og den var uvanlig høy. Vi lå helt stille og hørte ganske snart lyden på ny, men nærmere teltet. Så vi rørte ikke en muskel,” sier han.

“Og plutselig kunne vi kjenne en dirring i teltet og høre en høy ‘knurrelyd’ rett utenfor teltet. Det var både spennende, skummelt og fint på samme tid!” fortsetter han.

Hva i alle dager kan det ha vært?

“Min sønn stakk etter hvert hodet ut av teltet for å se, men da var fuglen borte. Var det en tiur? En orrhane? Vi vet ikke, men det gjorde allikevel inntrykk på oss begge,” legger han til.

“Man prøver noe man kanskje ikke ville kommet på å gjøre av seg selv”

“Opplevelser er alltid en god gave da gjenstander ofte er noe man enten skaffer seg selv ved behov eller allerede har nok av. I tillegg ender ofte opplevelser opp i at man prøver noe man kanskje ikke ville kommet på å gjøre av seg selv,” forklarer Pål.

Jeg kunne ikke vært mer enig, Pål!

Når Pål blir spurt om han kunne tenkt seg å gi bort en opplevelse i gave selv, nøler han ikke.

“Helt klart! Det både har skjedd og kommer garantert til å skje igjen!” sier han avslutningsvis, og smiler bredt.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en eventyrlig overnatting? Da er opplevelsen, Natt i svevetelt det perfekte alternativet! Overrask en du er glad i med den ultimate overnattingsopplevelsen blant trærne! Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige. Dette er absolutt en opplevelse som sent vil glemmes!

  • En natt i svevetelt for to personer
  • Nyt en uforglemmelig natt med førsteklasses utsikt til naturen
  • En friluftsopplevelse helt utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av