Otto (70) fra Sykkylven – “Denne gaven var midt i blinken”

De fleste har vært om bord i et vanlig passasjerfly, men ikke alle har følt på intimiteten og spenningen knyttet til en tur et fireseters fly. En slik vill utflukt blant skyene kan knapt beskrives med ord. Bare spør Otto fra Sykkylven, som fikk et gavekort fra YouWish på opplevelsen Rundflyving til sin 70-årsdag av sin kjære familie!

Hvem ville du gledet med en herlig og intim flytur?

“Fantastisk utsikt over vårt nærområde”

“Jeg fikk rundflyvingsturen i gave av min familie i forbindelse med min 70-årsdag. Opplevelsen var for to personer,” sier Otto. “Det var en kjempefin opplevelse som var vår første tur med småfly.” 

“Da det var et fire seters fly, kunne jeg ta med to av mine barnebarn på 10 og 18 år etter avtale med flyklubben og piloten. Vi fikk se en fantastisk utsikt over vårt nærområde,” fortsetter han fornøyd.

Tenk å få se nærområdet sitt fra luften, da!

“Denne gaven anbefaler jeg gjerne til andre!”

“Piloten var svært flink til å gi oss informasjon før turen og under flyturen. Mine barnebarn var også veldig fornøyde med opplevelsen,” forteller Otto.

“Denne gaven var midt i blinken, så denne gaven anbefaler jeg gjerne til andre!” legger han til avslutningsvis, og smiler bredt.

Om opplevelsen

Kjenner du en adrenalin-junkie som setter pris på uforglemmelige opplevelser? Da kan du glede dem med dette fyrverkeriet av en gave! Pakken byr på en halvtimes flytur hvor man sitter på med en erfaren flyver, og opplevelsen skreddersys etter gavemottakers ønske. Piper Archer-flyet har plass til tre passasjerer, så sørg for å dele eventyret med andre!

  • Opplev 30 herlige minutter i lufta
  • Flyopplevelse for to-tre personer over spektakulært norsk landskap
  • Iaktta kjente omgivelser fra et fugleperspektiv
  • En uforglemmelig og adrenalinfylt opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av