Et vennepar av Nina (50) fra Lørenskog fikk oppleve Oslo fra en unik vinkel

Kjenner du noen som er glad i friluftsliv og det å oppleve nye ting? Noen som setter pris på den behagelige følelsen av å bevege seg rolig bortover vannet mens de nyter lyden av fuglekvitter og trær som rasler forsiktig i vinden? Da bør du gjøre som Nina, som ga et gavekort på opplevelsen Elvepadling på Akerselva til et vennepar!

Hvem ville du overrasket med en unik padletur?

“Gøy å få se byen fra den vinkelen”

“Gavekortet ble kjøpt av meg til et vennepar, da begge ble 50 år. Det var en gave de likte godt,” forteller Nina.

“Å oppleve padling på Akerselva syns de var veldig gøy, spesielt da de fikk se byen fra den vinkelen. En rolig og behagelig opplevelse samtidig som det var spennende og lærerikt, da de aldri hadde padlet kajakk før,” fortsetter hun på vegne av venneparet med et smil.

En ypperlig måte å finne roen på, tror du ikke?

“De mente dette var bedre enn mye annet”

“Det var jo jeg som ga bort gavekortet, men det ble veldig godt mottatt og gavemottakerne mente dette var bedre enn mye annet. Så det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort i gave igjen,” sier hun avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sightseeing? Og i tillegg er glad i havet? Da vil Elvepadling i Akerselva være en herlig gave! Gjør bysightseeing morsommere – ta med en god venn, kjæresten eller pappa på en guidet padletur og opplev Oslo fra et helt nytt perspektiv. Dette er den perfekte opplevelse for å skape gode minner og kvalitetstid sammen.

  • Guidet tur ned Akerselva
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Kajakk og tilhørende utstyr inkludert i opplevelsen
  • Sightseeing i Oslo fra et nytt perspektiv

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av