Natalie (25) fra Bergen opplevde en følelse av vektløshet

Har du hørt om floating? Floating handler om total avslapning. Ved å ligge i en tank med vann som inneholder en høykonsentrert mengde salt, med samme temperatur som kroppen, vil det kjennes ut som man svever når man lukker øynene. Det er en ubeskrivelig deilig måte å slappe av på. 

Dette fikk Natalie (25) fra Bergen kjenne på, da hennes foreldre, søster og svigerbror overrasket henne og mannen med et gavekort på Parfloating i anledning deres 2 års bryllupsdag!

Kunne du tenke deg en time i flytetanken?

“Eieren satte seg ned med oss for å fortelle mer om konseptet”

“Vi fikk gaven i anledning vår 2 års bryllupsdag, fra mine foreldre, søster og svigerbror. Vi hadde en kjempefin opplevelse!” forteller Natalie.

“Da vi kom inn i lokalet, ble vi møtt av eieren som tilbød oss en kopp te. Han satte seg ned med oss for å fortelle mer om konseptet, og hvorfor det var bra å ha en floating time en gang i blant. Han kunne mye om temaet, og var generelt veldig hyggelig,” fortsetter hun med et smil.

En trivelig start på en deilig opplevelse – kan det bli bedre?

“Vi følte oss veldig godt ivaretatt”

“Vi følte oss veldig godt ivaretatt, ettersom vi prøvde noe vi aldri hadde gjort før. I tillegg sitter vi rett og slett igjen litt mer kunnskap rundt det med floating og avkobling,” sier hun videre.

“Det å få en opplevelse i gave syns jeg er veldig gøy. Vi har fått muligheten til å teste noe vi sannsynligvis aldri ville testet på egen hånd, og sitter igjen med en god følelse!” legger hun til entusiastisk.

“Der inne var vi max avslappet”

“En opplevelse er definitivt noe vi kunne gitt i gave til andre! Floating må være en gave som er midt i blinken for noen som sliter med å slappe av, for der inne var vi max avslappet,” sier Natalie avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. Uansett vil dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av