Natalie (13) fra Viken fikk prøve seg bak spakene på en Boeing 737-800 – “Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly”

Er du på utkikk etter en annerledes gave til en du er glad i? Kanskje kjenner du noen som liker å prøve nye ting, og setter pris på en utfordring? Da bør du gjøre som familiemedlemmene til Natalie (13) fra Son! De overrasket nemlig med et gavekort på opplevelsen Flysimulator 737-800 i julegave!

Tror du Natalie ble fornøyd med gaven?

“En fantastisk opplevelse”

“Jeg fikk denne opplevelsen fra tanta mi, kusina mi, onkelen min, bestemoren min og broren min til jul sist år,” forteller Natalie.

“Det var en fantastisk opplevelse som virkelig skal anbefales. Det beste med den var å øve på å lande,” sier hun videre.

Hvem ville du gitt muligheten til å prøve seg i flysimulator?

“Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly”

“Det å fly med flyet, følge med på alt utstyret og å lande flyet,” sier Natalie når hun får spørsmål om hvilke minner hun sitter igjen med i ettertid.

“Jeg syntes det var veldig gøy fordi at jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly,” innrømmer hun.

På spørsmål om hun også kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave, er Natalie sikker i sin sak: “Helt klart, så lenge jeg finner noe som kunne passet til en jeg kjenner.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen “Flysimulator 737 – 800” her >