Morten (50) ble overrasket med supersportsbil i bursdagsgave og det var spot-on. – Dette skal jeg gjøre igjen!

Morten C. Stensholt (50) fra Svelvik er over middels interessert i bil og motor. Derfor synes samboeren at det var på sin plass å overraske han med en rå kjøreopplevelse i bursdagsgave da han fylte 50 år tidligere i år.

– Det var en gave som traff spot on med tanke på min store interesse for bil og motor. Jeg må innrømme at jeg hadde store forventninger i forkant av opplevelsen, smiler den nybakte 50-åringen.

– Dette må jeg gjøre igjen

Med et gavekort på «Kjør Supersportsbil på racerbane» får man oppleve 4 runder på en av Norges beste racerbane i en rå sportsbil og med god veiledning fra en erfaren racerbilsjåfør. Ikke rart forventningene var skyhøye…

– Opplevelsen var helt knall. Jeg ville selvfølgelig kjøre mer (mye mer!) da vi var ferdige. Men da må jeg ta en ny tur dit – og det skal jeg! Jeg tenker tilbake på denne dagen med stor glede og entusiasme, forteller Morten.

Tiden er moden for å samle på opplevelser

Hva syns du om å få en opplevelse i gave?

-Å få opplevelser i gave er helt topp. Når man er 50 år har man det meste av fysiske ting og tiden er moden for å samle på opplevelser. Opplevelser er kjempefine gaver og noe jeg med glede gir til andre, sier Morten.

Om opplevelsen:

Kjenn hestekreftene gripe fatt i kroppen og presse deg bakover idet du trykker på pedalen og aksellerer ut fra startstreken. Realiser guttedrømmen – gi bort en gave der mottakeren får kjøre fire runder i en eksklusiv supersportsbil på en av Norges aller beste racerbaner.

  • Kjør fire runder i en rå supersportsbil som Ferrari, Porsche eller Audi R8
  • Få veiledning av en kyndig instruktør underveis
  • Oppfyll en guttedrøm
  • Sikker og kontrollert kjøring

Kjøp opplevelsen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *