morgengave utenom det vanlige

Karoline ble overrasket med en morgengave utenom det vanlige: – Utrolig gøy å trosse alle hemninger!

Mange ønsker å gi bort en morgengave utenom det vanlige som imponerer sin nybakte ektefelle. En oppgave Karoline (25) fra Bærum sin ektemann besto med glans da de giftet seg denne sommeren. Hun ble nemlig overrasket med et gavekort på «Kjør supersportsbil på racerbane» i morgengave etter bryllupsnatten.

-Jeg har alltid vært veldig interessert i bilen og ønsket med en opplevelse fremfor smykker. Jeg var veldig spent og grugledet meg veldig. Jeg var redd for å ikke tørre å gunne på med bilen, men forventet at det kom til å bli utrolig gøy, forteller Karoline.

morgengave utenom det vanlige

LES OGSÅ: Morgengave? Perfekt morgengave til han og henne

– Gøy å trosse alle hemninger.

Etter noen uker var dagen kommet for å gjennomføre opplevelsen. Karoline er veldig fornøyd med hele dagen, fra start til slutt.

-Jeg hadde en dyktig instruktør, og hele opplevelsen var helt fantastisk! Det adrenalinkicket jeg fikk var helt utrolig! 

25-åringen er glad for at hun turte å utfordre komfortsonen.

-Det er noe av det beste jeg har gjort. Det var så utrolig gøy å trosse alle «hemninger» og kjøre med en sykt kul bil på bane, og kjøre fort!

morgengave utenom det vanlige

LES OGSÅ: Katrine ble overrasket med en racingtur på bane: – Det ble en drømmedag med mine kjæreste! En gave utenom det vanlige!

En gave man kan oppleve sammen – en morgengave utenom det vanlige

Noe av det beste med å få en morgengave utenom det vanlige som dette, var at hun fikk tilbringe dagen sammen med mannen sin og at de fikk oppleve noe helt nytt sammen.

-Vi reiste sammen ned til Rudskogen og han var med meg på opplevelsen. Etter at jeg fikk denne gaven har jeg vært inne og sett på andre opplevelser jeg kan gi til andre venner og familie flere ganger. En opplevelse er den perfekte gaven å gi noen som har alt.

morgengave utenom det vanlige

-En gave man gleder seg til og som gir gode minner

Hun er ikke i tvil om at opplevelsesgaver er kommet for å bli, og anbefaler det til alle som vil gi bort en morgengave utenom det vanlige.

-Det var helt fantastisk å få en opplevelse i gave. Da hadde jeg noe å glede meg til fra jeg fikk gaven og til jeg valgte å bruke den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *