Monica (57) fra Etnedal fikk en fantastisk turopplevelse i gave til bursdagen

Er du ute etter en rolig, uforstyrret getaway å ta med din kjære på? Muligheten til å dra langt bort fra alt og alle, og nyte en overnatting omgitt av skogens ro? Hvor minimalisme og avkobling står i fokus? En hytte i skogen med mange flotte turmuligheter, kanskje? 

Da bør du gjøre som kjæresten til Monica (57) fra Etnedal, som ga henne et gavekort på opplevelsen Natt i skogshytta i bursdagsgave!

Hvem ville du tatt med deg til skogshytta?

“En helt fantastisk turopplevelse”

“Jeg fikk gavekortet på opplevelsen av kjæresten min til bursdagen min, og det var en helt fantastisk turopplevelse. Overnattingen var helt som beskrevet på gavekortet,” forteller Monica.

“Etter opplevelsen sitter jeg igjen med minner om en flott tur, masse fine bilder, og en tur jeg vil huske lenge!” smiler hun.

Får du inspirasjon til neste getaway?

“Jeg har allerede gitt bort mange, og kommer til å gi bort mange flere”

“Syns det er en kjempefin ting å få en opplevelse i gave istedenfor å få en ting man kanskje ikke trenger,” innrømmer Monica. 

“Jeg har allerede gitt bort mange opplevelsesgavekort fra YouWish, og kommer til å gi bort mange flere istedenfor andre gaver!” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en nostalgisk getaway med en du er glad i? Reis til en koselig, minimalistisk tømmerhytte og nyt en autentisk skogsopplevelse! Her kan dere slappe av, ha det gøy og utforske nye steder i naturen. Dette er det perfekte stedet for å berike familie, kjæreste- og vennskapsbåndene.

  • Villmarksopplevelse med seks soveplasser
  • Nyt stillheten i naturen på hytteferie
  • En enkel, minimalistisk hytte

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av