Mia (26) fra Sandefjord – “En opplevelse jeg alltid kommer til å huske”

Kjenner du noen som liker nyte utfordringer? Noen som hadde satt pris på en dag fylt med adrenalin og fokus, hvor man får muligheten til å kombinere styrke og presisjon? Som liker å få konkurranseinstinktet vekket til live? Da bør du gjøre som samboeren til Mia (26) fra Sandefjord! Han overrasket henne nemlig med en enestående bursdagsgave.

Kan du gjette hvilken opplevelse jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Leirdueskyting for to!

“Her trengs det ikke mye forkunnskap for å ha det gøy”

“Jeg fikk opplevelsen i bursdagsgave av min samboer. Det var utrolig gøy å gjøre noe nytt og spennende sammen!” starter Mia med et stort smil. 

“De som instruerte oss var kjempe hyggelige og hjelpsomme, og var med på å gjøre det til en veldig god opplevelse. Her trengs det ikke mye forkunnskap for å ha det gøy,” fortsetter hun.

Kanskje dette er neste date med din kjære?

“Flott måte å vise noen hvor glad man er i de rundt seg”

“Det er en opplevelse jeg alltid kommer til å huske, da det alltid er gøy å prøve noe nytt og spennende,” forteller Mia. “Personlig syns jeg det er mye bedre å få en opplevelse i gave av noen du er glad i. Det gir muligheten til å bruke mer tid sammen.”

Helt til slutt får Mia spørsmål om hun kunne tenke seg å gi en opplevelse i gave selv. Hun er ikke i tvil. “Absolutt, det er en flott måte å vise noen hvor glad man er i de rundt seg, om det er mor, samboer eller en venn!”

Om opplevelsen

Kjenner du en som er av den jaktinteresserte typen? Eller som tar en annerledes utfordring på strak arm? Da vil leirdueskyting for to være en spennende opplevelse! Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Dette vil bli en underholdende dag med fullt fokus!

  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Erfaren instruktør
  • 25 skudd per person
  • Ingen forkunnskaper kreves

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av