Mia (25) ga bort en uforglemmelig kjøreopplevelse: Ferrari vs Lamborghini

Du vil høre lyden av en illsint motor våkne til liv – det kan kanskje høres ut som den løper løpsk. Den minste touchen til pedalen vil gi et rykk – hvordan kan man ha kontroll på noe så powerful? Egenskapene til supersportsbiler har noe helt unikt ved seg, og det å sitte bak rattet er en uforglemmelig kjøreopplevelse.

Mia Bakken Olsen fra Tofte kjøpte Ferrari vs Lamborghini speedtest til sin kjæreste i gave. “Hos kjæresten min har det alltid vært «bil for alle penga, så han ble overlykkelig da han åpnet gavekortet, og smilet gikk fra øre til øre. Han mente det var verdens beste gave, og sendte skrytebilde av gavekortet til kompisene sine.”

Det er ikke hverdags å skulle teste kreftene i to av de råeste supersportsbilene på norske veier, så ikke rart kjæresten til Mia gledet seg veldig.

Mr. Lambo for tur

Mia ble med som følge til Gardermoen Raceway – begge med sommerfugler i magen. Bilen kjæresten til Mia gledet seg aller mest til å prøve var selveste Mr. Lambo. Og for et adrenalinkick den gav han! “En guttedrøm er oppfylt – og det ga mersmak.”

Kjenner du noen som har samme guttedrøm?

Tar pusten fra de aller fleste

Gi bort en rå speedtest der mottakeren får teste kreftene i to av de råeste supersportsbilene på norske veier – en Ferrari 458 Italia og Lamborghini Huracan. Med dette gavekortet vil man få sitte bak rattet i to supersportsbiler av ypperste klasse og kjenne på en fart som vil ta pusten fra de aller fleste. Opplevelsen inkluderer 2×10 minutters kjøring på lukket bane.

Ville du prøvd?

Verdens beste gave

Kjæresten til Mia synes dette var verdens beste gave, så en opplevelsesgave falt i smak. “Han har nå fått øynene opp for YouWish, og vil garantert gi opplevelser i gaver i framtiden.”

Om opplevelsen

Gi bort en uforglemmelig kjøreopplevelse der mottakeren får teste kreftene i to av verdens mest eksklusive supersportsbiler – en Ferrari 458 Italia og Lamborghini Huracan. Hør lyden av en illsint motor våkne til liv og test supersportsbilenes egenskaper.

  • Kjør Ferrari 458 Italia og Lamborghini Huracan
  • To akselerasjonstester og en slalomløype på lukket bane per sportsbil
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • Topphastighet på over 300 km/t
  • Opplevelsen tar rundt 40 minutter totalt med briefing, teori og kjøring.

Les mer om opplevelsen her: https://youwish.no/opplevelser/ferrari-vs-lamborghini-speedtest

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *