Maylinn (27) fra Oslo – “Vi fant en ny favorittrestaurant”

Aromatiske dufter som siver ut fra kjøkkenet. Behagelig italiensk bakgrunnsmusikk i flotte, stemningsfulle omgivelser. Servitører som smiler i det de passerer bordet, og sørger for at du har alt du trenger. En hovmester som virkelig elsker jobben sin, og som beveger seg rundt i restauranten med et stort smil og et oppriktig ønske om å passe på at du nyter besøket og maten. Følelsen av å oppleve en ekte italiensk restaurant, midt i Oslo. Det er mulig, vet du. 

Tror du meg ikke?

Bare spør Maylinn (27) fra Oslo og mannen, som fikk gavekort på Italiensk dinner date i bryllupsgave av et vennepar!

“Vi elsket atmosfæren”

“Vi fikk gavekortet av et vennepar da vi giftet oss i fjor sommer, da vi blant annet ønsket oss opplevelser. Gavekortet var på en Italiensk dinner date, noe som passet perfekt da vi elsker italiensk mat,” innleder Maylinn.

“Opplevelsen var super! Vi spiste på Campo i Oslo. Dette er en restaurant vi aldri hadde hørt om før, og som vi antagelig aldri hadde kommet til å høre om heller, hadde det ikke vært for gavekortet. Men vi elsket atmosfæren, og den koselige restauranten,” sier hun berømmende. 

“Vi kommer til å dra dit flere ganger, og jeg har allerede anbefalt den til både venner, familie og kollegaer,” innrømmer hun.

Frister det å nyte en italiensk dinner date her?

“Det beste med opplevelsen var at vi fant en ny favorittrestaurant”

“Vi ble godt tatt imot, maten kom fort, og det var veldig hyggelige folk som jobbet der. Både jeg og mannen min bestilte pizza, og kom frem til at det var den beste italienske pizzaen vi noen gang hadde spist!” fortsetter Maylinn, og det er tydelig at hun mener hvert eneste år.

“Til tross for at vi hadde gavekort, syns vi at restauranten hadde veldig rimelige priser. Vi storkoste oss, og det beste med opplevelsen var at vi har funnet en ny favorittrestaurant i Oslo, som vi kommer til å besøke mange ganger!” sier hun, og smiler fra øre til øre.

Jeg er helt enig med Maylinn – restauranten er virkelig enestående!

“Viktig å kunne ha sånne dater når en har vært sammen i snart 11 år”

“Jeg sitter igjen med minner om en utrolig koselig kveld med mannen min. Vi slappet av, spiste god mat og fikk servert god drikke. Helheten var så god fra start til slutt, og som nevnt tidligere fikk vi en ny favorittrestaurant,” sier hun.

“Det er viktig å kunne ha sånne dater når en har vært sammen i snart 11 år,” legger hun lattermildt til.

Hva sier du – blir det gavekort på italiensk dinner date til din kjære?

“Vi elsker å opplevelse ting sammen”

Jeg spør Maylinn om hva hun syns om det å få en opplevelse i gave, og hun svarer umiddelbart.

“Jeg ble kjempeglad! Vi elsker å oppleve ting sammen, og er det typiske paret som ofte går ut for å spise sammen. Det passer oss fint å kunne få en opplevelse i stedet for noe som kanskje ikke blir brukt. Å finne på noe sammen og noe nytt er alltid gøy,” fortsetter Maylinn.

“Å gi en opplevelse i gave er noe jeg absolutt kunne tenke meg, ja! Det er genialt å gi enten gavekort med en viss sum, eller kjøpe gavekort med en opplevelse du vet vil passe vedkommende. Jeg kommer hvertfall til å gjøre det fremover i jul og bursdagsgave. Vi har jo snart alt om dagen, så da passer det perfekt å kunne gi en opplevelse!” sier hun avslutningsgivs. 

Om opplevelsen

Fortjener din bedre halvdel en liten oppmerksomhet i hverdagen? Da er opplevelsen Italiensk dinner date en flott gave! I flotte lokaler med italiensk preg og behagelig bakgrunnsmusikk kan man sette seg ned og nyte en deilig italiensk middag med en deilig hovedrett og noe godt i glasset. Hverdagens mas og kjas vil være det siste man tenker på, og man kan heller fokusere på hyggelig kvalitetstid og den gode samtalen. En opplevelse gavemottaker utvilsomt vil sette pris på!

  • Velg blant utvalgte hovedretter av de beste råvarer
  • En enhet husets drikke per person
  • Opplev en autentisk og koselig italiensk middag på hyggelig restaurant

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av