Martine (22) fra Oslo fikk et adrenalinkick uten like i gave

Woosh! Man vet ikke helt om man føler seg som Supermann eller en fugl som prøver å fly for første gang. Det er en mikset følelse av at man flyr og flyter. Er det kanskje sånn det føles å være astronaut?

Vet du hvilken opplevelse jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Indoor skydive, som Martine (22) fra Oslo fikk i julegave av sine foreldre!

“Veldig motiverende og ga mestringsfølelse”

“Jeg fikk gavekort på Indoor skydive av mamma og pappa i julegave. Og det var veldig gøy! Det beste må ha vært at man merket forbedring for hver gang man gikk inn, noe som var veldig motiverende og gjorde at opplevelsen ga mestringsfølelse,” forteller Martine.

“I ettertid sitter jeg igjen med minner om at det var veldig morsomt, og at jeg gjerne vil gjøre det igjen!” fortsetter hun.

Frister det å prøve Indoor skydive?

“Gjør det til en veldig spesiell gave”

“Å få en opplevelse i gave syns jeg er veldig hyggelig! Det er noe helt annet enn en fysisk gave, og noe man ikke hadde brukt penger på selv, som gjør det mer minneverdig,” insisterer hun fornøyd.

“Jeg har selv gitt en opplevelse i gave flere ganger, og kommer til å fortsette med det! Det er ikke noe man trenger eller fysisk kjøper selv ofte, noe som gjør det til en veldig spesiell gave,” legger hun til avslutningsvis, og smiler fra øre til øre.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave som vil bli husket? Kjenner du noen som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr? Da vil Indoor skydive være helt perfekt! Overrask en god venn, søsken eller pappa med en gave som byr på følelsen av å hoppe i fallskjerm. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige og en unik gave som vil bli husket for livet!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer til alle
  • 2 ganger 1,5 minutters flytid
  • En spennende og minneverdig opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av