Martin (37) fra Vallset fikk prøve seg som jagerflypilot – “Det er det beste man kan få i voksen alder”

Drømmen om å prøve seg som pilot eksisterer for mange, da følelsen man får av å styre en flymaskin oppe blant skyene gir en frihetsfølelse uten like. Men hva om man ikke bare kun fått muligheten til å prøve seg som pilot, men som jagerflypilot? Det kan man, med et gavekort på Fly F-16 simulator!

Det fikk nemlig Martin (37) fra Vallset i julegave av samboer og barn.

Tror du gaven falt i smak?

“Det beste var følelsen av å fly”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Fly F-16 simulator av min samboer og to barn i julegave. Flysimulatoren var en veldig morsom opplevelse,” forteller Martin. “Det beste var følelsen av å fly, og å lære seg hvordan man flyr et F-16 fly.”

“Det beste minne jeg sitter med var å fly opp ned og ta en rull i et jagerfly. Selv om det kun var i en simulator var det en overraskende gøy erfaring,” gliser han.

Kjenner du noen som hadde likt å prøve seg som jagerflypilot?

“Opplevelser er det beste man kan få i voksen alder”

“Jeg synes at opplevelser som gave er det beste man kan få i voksen alder. Man har som regel mye fra før og man kan ta med seg familien på opplevelsene – så det er en vinn-vinn,” sier Martin og blunker.

“Jeg skal definitivt begynne å gi bort opplevelser i gave selv etter dette!” avslutter han entusiastisk.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som alltid har drømt om å fly jagerfly? Da er et gavekort på Fly F16 simulator en utmerket gave! Med denne uforglemmelige opplevelsen vil gavemottaker få sette seg bak spakene og styre et F-16 jagerfly under takeoff, i luften og under landing. Dette er en gave som gir en realistisk og enestående følelse av hvordan det er å være jagerflypilot som aldri vil bli glemt!

  • En time i F-16 flysimulator
  • Opplev takeoff og landing
  • Dyktig instruktør veileder flyvningen
  • Opplev en virkelighetsnær følelse av å være jagerfly

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av