Marina (55) fra Oslo – “Nå kan vi ikke ta et glass vin uten å gå gjennom hele smaksprosedyren på nytt”

Du vet den følelsen når du vil prøve en ny vin, men er uvitende om hvilken du skal velge? Og etter litt bortkastet tid gjør du til slutt en tilfeldig gjetning til hvilken du velger for kveldens middagsselskap. Det kan enten være en hit, eller en miss. Og det er jo egentlig ikke en risiko man ønsker å ta, er det vel? Med et gavekort på Vinsmaking, slipper man å ta risikoen i det hele tatt.

Barna til Marina (55) fra Oslo ga henne et gavekort på akkurat den opplevelsen.

Tror du opplevelsen falt i smak?

“At samme drue kan smake så forskjellig i ulike verdensdeler!”

“Jeg fikk gavekort på Vinsmaking av mine tre fantastiske barn i bursdagsgave i fjor, og har bare ventet på riktig anledning til å bruke gavekortet,” innleder Marina entusiastisk. “Det var et morsomt og veldig lærerikt kurs.” 

“Vi lærte å skille mellom hvilke smaker det er vi kjenner. Vi lærte masse, ikke bare om smaken, men hvordan vi skal smake og lukte. I tillegg lærte vi hva det er vi skal kjenne etter, hva fargen har å si og hvilken innvirkning vekstområdet har på druene, jorden de vokser i og temperaturen. Og forskjellen på vinen fra den gamle verden og den nye. Det var spennende,” fortsetter hun.

Tenk at det finnes så mye informasjon om vin!

“Kurslederen forklarte litt om tankene de ulike vingårdene har om vinen sin. Det var veldig morsomt og interessant å få lære at samme drue kan smake så forskjellig, bare for at de kommer fra ulike verdensdeler!” sier Marina.

“Nå kan vi ikke ta et glass vin uten å gå gjennom hele smaksprosedyren”

“Jeg fikk en veldig hyggelig kveld med min kjære, vi gikk videre ut og spiste middag etterpå og fortsatte vår vinsmaking der. Vi måtte google den vinen vi bestilte til maten for å se om det vi hadde smakt og luktet stemte med det som sto om den,” innrømmer hun med et glimt i øyet.

“Vi har brukt det vi lærte på kurset senere også. Nå kan vi ikke ta et glass vin uten å gå gjennom hele smaksprosedyren på nytt,” fortsetter Marina, og ler godt.

“Det var kjempemorsomt å få et sånt gavekort i gave, jeg liker opplevelser og det å kunne velge når det passer meg, gjør det enda bedre. Når man er såpass voksen vi er har man det meste man trenger, og opplevelser i hverdagen er oftest ikke noe man kjøper til seg selv,” sier hun. 

Frister det å dra på vinsmaking med en du er glad i?

“Det eneste man ikke kan få nok av er tid med sine nære og kjære”

“Det at gavekortet varte så lenge, er helt perfekt. Til tider er det litt vel hektisk og da kan man velge når det passer best for en selv, når ting har roet seg litt ned,» resonnerer hun. “Jeg var også så heldig at jeg fikk gavekort for to, det å få dele opplevelsen med noen man er glad i, gjorde det bare enda større.»

“Det å gi bort et gavekort på en opplevelse er noe jeg virkelig kan tenke meg! Jeg har tenkt på det mange ganger, senest nå i mars da den yngste datteren min hadde bursdag,” innrømmer hun. 

“Jeg har gitt bort teater- og konsertbilletter tidligere, og spaopplevelser, men dette er bedre da mottakeren selv kan velge hvilken dag som passer best for dem. Det er ikke alltid så lett å finne på en bra gave, de fleste kjøper jo det de trenger selv, og det eneste man ikke kan få nok av er tid med sine nære og kjære. Det å få dele en opplevelse sammen med dem, er jo det beste man kan gjøre,” avslutter hun.

Og det kunne jeg ikke vært mer enig i, Marina!

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av