Marianne (56) fra Grimstad overrasket mannen med en annerledes jubileumsgave

Ønsker du å glede en du er glad i med en annerledes gave? En gave som byr på både spenning og hygge? En gave som gjør det mulig å vise seg litt frem, og forbedre presisjonen? Da bør du gjøre som Marianne (56) fra Grimstad, som ga mannen sin Leirdueskyting for to i jubileumsgave!

Tror du mannen hennes ble glad for gaven?

“Det var en veldig gøy opplevelse”

“Jeg ga opplevelsen til min mann i jubileumsgave i anledning vår 30-års bryllupsdag, 05. september 2022,” forteller Marianne. “Det var en veldig gøy opplevelse. Jeg opplevde senteret vi var på som veldig profesjonelt.”

“De som jobbet der var veldig hyggelige og flinke til å vise oss hvordan det skulle gjøres, samt ivareta sikkerhet,” fortsetter hun.

Jøss – tenk å ha vært gift i hele 30 år!

“Et varig minne fra markeringen”

“Det beste med den var at mannen min og jeg gjorde det sammen, og at han som fikk det i gave av meg hadde stor treffprosent og syntes det var kjempegøy,” gliser hun.

“Vi sitter igjen med et varig minne fra markeringen av vår 30-års bryllupsdag, og noe vi for alltid vil huske,” sier Marianne.

“Håper jeg etter hvert får en opplevelse i gave også”

“Jeg synes det er veldig gøy å kunne gi opplevelser i gave. Håper jeg etter hvert får en opplevelse i gave også,” innrømmer hun med et glimt i øyet. “Man har jo som regel mange ting, så å få – og gi – opplevelser er noe som skaper magiske øyeblikk og varige minner.”

Marianne nøler ikke når hun får spørsmål om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave igjen.

“Definitivt! Jeg har brukt dere ved et par andre anledninger også, og det er alltid veldig gøy,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er av den jaktinteresserte typen? Eller som tar en annerledes utfordring på strak arm? Da vil leirdueskyting for to være en spennende opplevelse! Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Dette vil bli en underholdende dag med fullt fokus!

  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Erfaren instruktør
  • 25 skudd per person
  • Ingen forkunnskaper kreves

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av