Marianne (51) fra Vaksdal – “Jeg ønsker meg gavekort istedenfor ting som gaver heretter”

Finnes det egentlig noe bedre enn en deilig liten getaway med den som betyr aller mest? Det syns nemlig ikke jeg! Hvis du er på utkikk etter en gave kjæresten kommer til å sette pris på som byr på hygge og kvalitetstid, eller en romantisk gave til et vennepar bør du gå for et gavekort på opplevelsen Panoramahyttene.

Bare spør Marianne (51) fra Vaksdal, som vant et åpent gavekort fra YouWish i en julekonkurranse, og brukte det på Panoramahyttene!

Hvem ville du overrasket med en herlig miniferie for to?

“For et utvalg av ting og opplevelser du kan få!”

“Jeg var så heldig å vinne et gavekort i en julekonkurranse. For å være ærlig har jeg ikke visst om dette før, men for et utvalg av ting og opplevelser du kan få!” smiler Marianne. 

“Jeg ble så glad for å vinne, og for å kunne bestemme selv hva jeg ville oppleve,” fortsetter hun.

Det er det absolutt beste, Marianne!

“Helt fantastisk flott”

“Det kan virkelig anbefales på det sterkeste å gi gavekort fra YouWish istedenfor ting man ikke trenger. Jeg valgte natt i Panoramahyttene i Hafslo. For en opplevelse!” forteller Marianne entusiastisk. “Helt fantastisk flott, og for en velkomst vi fikk av kjempehyggelige verter!»

Nå? Frister det med en natt i panoramahytte?

“Jeg ønsker meg gavekort istedenfor ting som gaver heretter. Med et gavekort på en opplevelse får man et minne som en husker. Bare se på utsikten fra hytta, og den grønne fine sjøen. Vi satt under hytta og nøt utsikten. Det var fantastisk flott,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener litt ekstra kvalitetstid med en kjær? Gi bort en koselig overnatting for to med et gavekort på Panoramahyttene! La et heldig par holde hender og nyte den friske luften ute i det fri, eller ta med en god venn og kjenn på at alle dagligdagse trivialiteter føles langt borte. Dette er en unik opplevelse som passer til alle som vil kjenne på hvilepuls, med alt det gode hyttelivet har å tilby.

  • En unik hytteovernatting for to
  • Opplev en fantastisk panoramautsikt over vannet
  • Nyt kvalitetstid i naturskjønne omgivelser

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av