Maria (33) fra Nittedal – “Dette vil jeg gjøre igjen”

I en verden hvor de aller fleste har alt de trenger av ting og tang og mer til, kan det være vanskelig å finne ut hva man skal gi i gave. Man ønsker jo gjerne å gi noe gavemottaker kommer til å bli glad for — noe de kommer til å huske, og ikke nok en unødvendig gjenstand som vil bli gjemt bort og glemt i et skap. 

Høres det kjent ut?

Ved å gjøre som kollegaen til Maria (33) fra Nittedal blir akkurat det problemet løst! Maria fikk nemlig et åpent gavekort fra YouWish i julegave av sin gode kollega, som hun bestemte seg for å bruke på en opplevelse hun aldri kommer til å glemme. 

“Jeg har hatt lyst lenge, men har ikke tatt med tid”

“Jeg fikk et åpent gavekort fra YouWish av en kollega til jul. Gaven passet perfekt, da jeg har hatt lyst til å gå på alpakkavandring lenge, men har ikke tatt meg tid til det,” innleder Maria.

“Det var en veldig morsom og koselig opplevelse! Det var utrolig koselig å gå på tur med alpakkaene. Vi var også heldige med været, og hadde blå himmel og sol – men med en del minusgrader. Jeg gikk på tur med Trygve, en kul alpakka med en egen personlighet. Han fikk jeg masse kos av,” fortsetter hun og smiler bredt.

Kjenner du noen som hadde likt å gå på tur med Trygve og vennene hans?

“Vi har allerede planlagt å dra på alpakka camping i sommer!”

“Jeg sitter igjen med minner om at dette vil jeg gjøre igjen. Vi har faktisk allerede planlagt å dra på alpakka camping i sommer!” deler Maria entusiastisk. “Vi lærte også en god del om alpakkaene.”

“Jeg liker det [å få en opplevelse i gave] veldig godt. Det er ikke alltid man unner seg selv ulike opplevelser. Derfor er en opplevelse som gave noe unikt,” innrømmer hun.

Det har du helt rett i, Maria!

Maria trenger ikke særlig betenkningstid når hun får spørsmål om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. “Ja, det kunne jeg. Jeg kommer til å kjøpe opplevelser som gaver fremover,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov
  • Les mer om opplevelsen her >