Malin (34) fra Stavanger tok med familien i klatrepark – “En kjekk opplevelse for store og små”

Er det på tide å ta med familien på en morsom opplevelse som passer for både store og små? Hvor dere kan nyte en dag med moro og kvalitetstid? Da bør du gjøre som Malin (34) fra Stavanger – hun kjøpte nemlig gavekort på Klatrepark for familien, og tok med seg hele gjengen!

Tror du de koste seg?

“En kjekk opplevelse for store og små”

“Jeg kjøpte gavekort på Klatrepark til familien for at vi skulle gjøre noe kjekt sammen på slutten av sommerferien. Det var en kjekk opplevelse for store og små,” innleder Malin med et smil.

“Vi fikk veiledning av gode instruktører i starten, som ga trygghet. Det var litt skummelt i begynnelsen for 6-åringen, men hun koste seg og fikk en stor mestringsglede når hun klarte ulike hinder,” fortsetter hun stolt.

Frister det med en dag i klatrepark for deg og dine?

“Fint å gjøre noe aktivt sammen”

“Vi sitter igjen med gode minner, og det var fint å gjøre noe aktivt sammen. Jeg tenker at det å gi og eller få opplevelser i gave er tipp topp, både fordi de fleste har nok ting hjemme allerede, óg at det er gull å være ute sammen med familien. I tillegg er det og kjekt å støtte noe lokalt,” avslutter hun, godt fornøyd med dagen. 

Om opplevelsen 

Leter du etter en herlig aktivitet for hele familien? Da er Klatrepark for familien et flott alternativ! Gi bort en rå klatreopplevelse hvor både barn og voksne kan utfordre seg selv samtidig som man har det gøy sammen! Det vil bli en dag hvor glede og mestring står i fokus.

  • To voksne og to barn
  • Spennende ufordringer for store og små
  • Tilpasset alle nivåer fra 3 år og oppover

Les mer om opplevelsen her >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.