Line (58) fra Oslo koste seg i høstmørket på spøkelsesvandring – “Stemningen var litt skummel”

Kjenner du noen som er glad i kultur og historie? Noen som har en forkjærlighet for spøkelseshistorier basert i virkeligheten? Da bør du gjøre som Line (58) fra Oslo, som tok med seg en god venninne på en spooky Spøkelsesvandring for to

Hvem ville du tatt med deg på spøkelsesvandring?

“Spennende å høre de forskjellige spøkelseshistoriene”

“Det var jeg som ga bort opplevelsen til en venninne i 50-årsgave. Jeg var selv med på vandringen, og opplevelsen var veldig fin og lærerik,” forteller Line.

“Jeg visste ikke så mye om de gamle kvartalene av Oslo! Det var spennende å høre de forskjellige spøkelseshistoriene,” fortsetter hun.

Frister det å ta seg en liten vandring blant Oslos mange spøkelser?

“Stemningen var litt skummel”

“Etter vandringen sitter jeg igjen med minner om en god opplevelse av stemningen som var litt skummel, og guiden som var veldig kunnskapsrik. Guiden fortalte engasjert om gamle Oslo og historiene,” smiler Line.

“Jeg syns det er veldig fint å både få og gi en opplevelse i gave. Da får man minner sammen å huske tilbake på. Jeg hadde absolutt blitt glad for å få en slik opplevelse selv!” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

BOO! Kjenner du noen som synes gamle, historiske spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Ta med deg en god venn eller søsken å kjenn hårene reise seg i nakken når dere besøker noen av byens mest hjemsøkte adresser. Her får man ta del i en spennende spøkelsesvandring med grøssende byhistorie fra flere av Norges eldste bygninger. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk byens mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i byens mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av