Leif (48) – “Jeg hadde ikke blitt særlig overrasket om bilen hadde lettet og flydd av gårde!”

Se for deg dette scenarioet: Du toucher så vidt på gassen og ruller ut av parkeringsplassen. Du skal bremse forsiktig opp før du kjører ut på banen og shit! Bilen bråstopper og kaster deg frem. Det er akkurat som du er tilbake til da du var 17 år og øvelseskjørte. Sikkerhetsbeltet låses hardt, solbrillene dine sklir halvveis nedover ansiktet ditt, og en «Ahh, $#!%» støy kommer ut fra munnen din. Det er her du innser de vanvittige bremseegenskaper og skjønner at du sitter i en supersportsbil av ypperste klasse, med en illsint motor og fart som kommer til å ta pusten fra de fleste.

Hadde du turt å leve litt på kanten og testkjøre en supersportsbil?

Et ekstremt adrenalinkick

Bilene er utformet for å «leve på kanten» og  denne kanten er ikke ment å være fullstendig respektert – men selvfølelig ikke ment for å skamløst brytes heller. Dette er en helt surrealistisk opplevelse for folk flest, inkludert Leif Thomas Holter fra Sørumsand. Leif fikk kjøre supersportsbil i bursdagsgave fra sin samboer. “Opplevelsen må regnes som et ekstremt adrenalinkick – utrolig morsomt! Det beste var kombinasjonen av akselerasjon, fart og lyd – i en drømmebil!”

Moment of truth

Leif og kompisen ankom Gardermoen hvor de fikk fikk spotte diverse sportsbiler kjøre opp stripa. “En og en kastet bilene seg utpå, og noen kjørte etter hverandre tre og tre. En vanvittig energi og sinnsykt lydbilde økte forventningene mine! Spenningen steg ekstra i det jeg selv skulle få muligheten til å tre ned i en Audi R8 med V10 sugemotor på 610 hk – og at JEG faktisk fikk kjøre!”

I det Leif satt seg ned i Audi R8’ern, fikk han beskjed om at de fleste ikke tør å gi full gass i første drag. Dette fikk han til å bestemme seg for å gå «all in!”’

Hvordan det føles å kjøre idiotisk fort i en altfor dyr bil? Spør Leif!

Sjokktilstand til det positive

“I det brølet fra motoren startet, ble jeg sugd ned i setet og jeg måtte klamre meg fast i rattet. Jeg måtte bite tennene sammen for å ikke slippe opp gassen som de fleste andre gjør. Jeg hadde ikke blitt særlig overrasket om bilen hadde lettet og flydd av gårde som en F16! Det var akkurat sånn det føltes ut, og denne følelsen stoppet altså ikke – noen gang! Et sted over 200 km/t sa instruktøren “BREMS!” -og jeg plantet pedalen ned og nærmest kastet instruktøren i vinduet på grunn av den ekstreme bremsekraften fra bilens keramiske bremser. Så var det å roe helt ned. Jeg må si jeg var i rimelig sjokktilstand og ganske skjelven når jeg gikk ut av bilen- og må innrømme at bilturen hjem ble en liten nedtur etter denne opplevelsen!”

Hadde du også turt å gå «all in?»

Et fartstylt minne for livet

Gi bort et gavekort der mottakeren kan velge mellom fire eksklusive supersportsbiler. En kjøretur med en rå Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus er noe av det råeste du kan oppleve på veien i Norge. Her får man sitte bak rattet og nyte følelsen av en illsint motor og en fart som vil ta pusten fra de aller fleste.

Leif husker hvert eneste sekund av denne opplevelsen. “Fartsøkningen som aldri stoppet og den enorme bremsekraften kommer til å sitte i minnet mitt for alltid. Denne bilen hadde vært helt perfekt på racerbane med bratte svinger!” Leif synes det fungerte utrolig bra med en opplevelsesgave og er noe han absolutt kunne benytte ved en senere anledning.

Om opplevelsen

Oppfyll en drøm – gi bort en gave der man får kjøre en valgfri supersportsbil! Her kan man velge mellom Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus – noen av de råeste bilene på norske veier!

  • Kjør en rå Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunderSupersportsbiler med topphastigheter på over 300 km/t
  • Opplevelsen tar rundt 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring. 5 minutter effektiv kjøring.

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/kjor-supersportsbil

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *