Laura (31) fra Oslo nøt et autentisk italiensk måltid med sin kjære

Kjenner du noen med en forkjærlighet for italiensk mat? Noen som hadde satt pris på å få muligheten til å nyte et godt måltid ute, uten å måtte tenke på planlegging, forberedelser og oppvask? Da bør du gjøre som svigerbroren til Laura (31) og mannen, som ga dem et gavekort på opplevelsen Italiensk for to i julegave i 2022.

Tror du det ble en kveld de husker?

“Vi får ikke så mye tid for bare oss”

“Mannen min og jeg fikk opplevelsen som en julegave  av svigerbror. Det var fantastisk!” forteller en entusiastisk Laura. “Vi er begge to veldig glad i mat og maten var helt nydelig.” 

“Mannen og jeg er småbarnsforeldre, så vi ikke får så mye tid for bare oss. Det var en tid for å pynte oss litt, ta et glass vin og være ute,” fortsetter hun.

Hvem ville du tatt med ut på en italiensk aften?

“Det ble også gaven til svigerforeldre”

“Jeg synes at maten var det beste. De hadde forskjellige retter, og jeg spiste trøffelpasta. Det gleder jeg meg til å smake igjen,” sier hun drømmende.

“En opplevelse som gave er noe som vi har begynt å gi mye mer i familien. Det er enkelt, og da slipper vi å gi unødvendige ting man allerede har i skapet,” innrømmer Laura.

Det kunne jeg ikke vært mer enig i, Laura!

“Jeg har anbefalt den opplevelsen til noen venner, og det ble også gaven til svigerforeldre,” sier hun til slutt, og smiler fornøyd.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • Velg blant utvalgte hovedretter nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av