Lars Erik (51) fikk kjenne på respons, fart og lyd fra drømmebilen.

Gi meg en supersportsbil med et heftig lydspill, please! …Jeg tror alle bilentusiaster kan si seg enige om at Lamborghini høres bra ut, uansett. Med kombinasjonen av en helt rå lyd, til lukten av svidd gummi og en enda råere fart, er dette en opplevelse verdt å oppsøke.

Hvorfor? Bare spør Lars Erik Ruud fra Stange.

En artig opplevelse med unike biler

Lars Erik fikk opplevelsen, «Lamborghini Driver Experience» fra datteren og svigersønnen sin i gave, som takk for hjelpen med husoppussing. «Artig for en bilinteressert å bli litt kjent med unike biler, som en jo aldri vil kjøpe seg sjøl,» humrer Lars Erik.

Kjenner du en bilinteressert som hadde elsket en opplevelse som dette?

En nærmere titt på drømmebilen

«For en som liker biler, så fikk jeg jo sett litt nærmere på et par drømmebiler. Så var det på med hjelmen – og så var det bare å kjøre,» smiler Lars Erik. «Jeg fikk virkelig kjent på respons, fart og lyd,» forteller han. «For en som har huset fullt var en slik opplevelse rett og slett kjempestas!» avslutter den fornøyde 51-åringen.

Om opplevelsen

Med dette gavekortet får mottakeren kjøre en eksklusiv Lamborghini Huracan med 610 hestekrefter i 20 minutter! En helt unik gave som vil skape fantastiske minner!

  • Fire akselerasjonstester og to slalomløyper på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *