Klas (70) fikk komme nært på enestående dyr og natur – “En slik gave er det beste man kan få”

Er du på utkikk etter en virkelig spektakulær gave? Kanskje til en jubilant som fortjener en unik gave som virkelig kommer til å huskes? Som gavemottaker vil se tilbake på med et stort smil om munnen i lang, lang tid? Da bør du gjøre som de som overrasket Klas (70) med en 70-årsgave han aldri kom til å glemme. De gikk nemlig for et gavekort på opplevelsen Reinsdyrsafari med middag og nordlys!

Kjenner du noen som hadde blitt glad for en slik mulighet?

“Interessant å se dyrene på nært hold”

“Opplevelsen var en gave på 70-årsdagen min. Det var interessant å se dyrene på nært hold og se hvordan de oppfører seg både mot hverandre og mot mennesker,” forteller Klas. 

“I tillegg var det interessant å høre om sami kulturen, og alt var godt organisert,” fortsetter han fornøyd.

“Det var en fin tur. Det var to fulle busslast med mennesker, men siden det var 300 reinsdyr på et stort område merket vi ikke noe av det,” legger han til.

Tenk å få være up close and personal med et reinsdyr!

“Venter på flere opplevelsesgaver”

“En slik gave [en opplevelse] er det beste man kan få. Det er tredje gangen vi fått opplevelsesgaver og vært fornøyd alle ganger. Nå venter vi på flere!” innrømmer Klas med et lurt smil.

“Selvfølgelig kan vi tenke på å gi bort en opplevelse selv,” sier han avslutningsvis.

Om opplevelsen

Fortjener kjæresten din en virkelig spektakulær gave? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på “Reinsdyrsafari med middag og nordlys”? Dette er en uforglemmelig opplevelse på kveldstid hvor man får oppleve nærkontakt med dyr og natur, samt muligheten for å se nordlyset på sitt vakreste. En treretters samisk middag vil bli servert underveis, før man får høre spennende historier om samisk kultur og historie. Dette er gaven som uten tvil vil skape minner for livet!

  • 4,5 timers opplevelse totalt
  • 15-20 minutters sledetur
  • Tradisjonell samisk treretters middag inkludert
  • Nærkontakt med dyr og natur
  • Opplev samisk kultur på nært hold

Les mer om opplevelsen her >