Kjell-Arne (40) fikk en pause fra hverdagen sammen med sin kjære – “Opplevelsen var helt magisk”

Det er ikke alltid det skal så mye til for å få en feriefølelse. Man trenger ikke dra utenlands, og bruke tusenvis av kroner på reise og overnatting. Man trenger ikke stresse rundt med å få ordnet alt som må ordnes i forkant av avreise. Noen ganger er det rett og slett mer enn nok å være turist i en norsk by for å få feriefølelsen så mange higer etter.

Tror du meg ikke?

Bare spør Kjell-Arne (40) – han fikk nemlig gavekort på Hotellovernatting for to i Oslo til 40-årsdagen!

“Opplevelsen var helt magisk”

“Jeg fikk opplevelsen i 40 årsgave, det var spleiselag fra mine fantastiske venner,” forteller Kjell-Arne. “Opplevelsen var helt magisk, Oslo viste seg fra sin fantastiske side, med blå himmel og sol.”

“Vi fant rimelig parkering og lot bilen stå der under hele oppholdet. Dagen startet med å gå rundt i Oslo og besøke de fine stedene som Operaen, Munch-museet, Sørenga, sentrum, og avsluttet med slottet. Vi kom til Oslo kl. 11 og hadde innsjekk kl 16, så vi rakk mye fint på den tiden, da vi kom til hotellet som lå veldig sentralt,” fortsetter han.

Hvem ville du unnet en herlig hotellovernatting?

“Vi ble møtt med topp service og et flott rom. Vi koste oss hele kvelden og våknet dagen etter til en nydelig frokost. Terningkast 6. Utsjekk gikk fint og vi hadde en fin dag i Oslo før turen gikk hjemover,” smiler Kjell-Arne.

“Vi har alt satt av en dato vi skal tilbake igjen”

“Dette var gode minner vi sitter igjen med, så vi har alt satt av en dato vi skal tilbake igjen. Da skal vi til samme hotell, og da ønsker vi leie en badstue på Sørenga også,” innrømmer han fornøyd.

“Gavekort fra YouWish er en fin gave da du kan tilpasse dine ønsker. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler det til alle jeg kjenner,” sier han.

På spørsmål om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, gliser Kjell-Arne bredt.

“Søstera til min kone fikk dette gavekortet i bryllupsgave fra oss, så ja!” avslutter han.

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av