Ketil (59) fra Tønsberg – “Fikk tilbake litt av den gamle speiderturfølelsen, bare i luksusversjon”

Tenk å våkne opp til fuglekvitter, en lett bris som danser rundt på tunet, solstråler som lyser opp dagen og din bedre halvdel ved din side. En dag med null bekymringer og bare eventyr og hygge står for tur.

Høres det ut som noe for deg og din kjære?

Ketil (59) fikk nemlig akkurat det i gave, da hans tre barn ga han gavekort på opplevelsen Dome Glamping i bryllupsgave. 

“Fikk tilbake litt av den gamle speiderturfølelsen, bare i luksusversjon”

“Jeg fikk Dome Glamping i bryllupsgave av mine tre barn. Det var en spennende og annerledes opplevelse. Jeg fikk tilbake litt av den gamle speiderturfølelsen, bare nå i luksusversjon,” forteller Ketil.

“Det beste med opplevelsen var stillheten og det å få oppleve -17 grader utendørs og måtte holde fyrvakt gjennom natten,” fortsetter han med et lurt smil.

Hvem ville du tatt med deg på glamping?

“Flott naturopplevelse”

“Etter opplevelsen sitter jeg igjen med minner om en flott naturopplevelse. Det krever litt kunnskap om turlivet, spesielt vinterstid. Dog finnes det nok bedre områder å oppleve naturen enn i granskogen i Aurskog,” sier Ketil spøkefullt.

“En opplevelse syns jeg er en veldig fin gave å få! Og jeg kunne selvsagt tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv – Dome Glamping er en flott gave for dem som har glede av å være ute i naturen,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definisjonen på balsam for sjelen.

  • En natt med glamping for to
  • Opplev luksuriøs camping med god komfort
  • Bo midt i Norges vakreste naturområder

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: