Karen (22) fra Trondheim – “Følelsen av å sveve var helt spesiell”

Kan du forestille deg å innta kontrollrommet i et fly og navigere maskinen gjennom skyene? Ville du tatt sjansen? Hva med den ubeskrivelige frihetsfølelsen som følger med å fly? Den følelsen fikk hvert frall Karen (22) fra Trondheim oppleve, da kjæresten hennes overrasket henne med et gavekort på opplevelsen Pilot for en dag til jul!

Hadde din bedre halvdel turt å prøve seg som pilot for en dag?

“Han hadde en utstråling som var beroligende”

“Jeg fikk opplevelsen i julegave fra kjæresten min, og opplevelsen var svært god helt fra start til slutt,” innleder Karen. “Jeg følte meg både godt ivaretatt og trygg helt fra start til slutt.”

“Piloten var hyggelig og han hadde en utstråling som var beroligende. Han fremstod erfaren og opptatt av sikkerhet. I forkant av opplevelsen var jeg redd jeg skulle bli nervøs rett før og under flyvningen, men grunnet hvor bra hele opplegget var både med tanke på kvalitet på flyet, og ikke minst piloten, følte jeg meg ikke det minste nervøs,” fortsetter hun selvsikkert.

Snakk om å skryte piloten opp i skyene. Det er akkurat slik det skal være!

“Det beste med turen var at piloten hele tiden tok hensyn til hva jeg ønsket. Han lot meg styre flyet store deler av turen og fløy der jeg selv ønsket, samtidig som jeg hele tiden visste at han fulgte med og hadde kontroll dersom noe skulle skje,” legger hun til.

“Følelsen av å sveve i flyet var helt spesiell” 

“Jeg sitter igjen med bare gode minner. Følelsen av å sveve i flyet var helt spesiell. Det var både en morsom, spennende og fin opplevelse,” sier Karen, og smiler bredt.

“Både jeg og kjæresten er eventyrlystne, og liker å gi hverandre opplevelser i gave i stedet for materielle ting. Vi føler vi har nok materielle ting, men opplevelser kan man aldri få nok av. Vi har derfor brukt YouWish ved flere anledninger og er veldig fornøyd,” forteller hun videre.

Det er jeg veldig glad for å høre, Karen!

“Vi har allerede snakket om hvem vi skal gi opplevelsen til neste gang” 

“Dette er absolutt en opplevelse jeg kunne tenkt meg å gi bort selv. Jeg og kjæresten har allerede snakket om hvem vi skal gi opplevelsen til neste gang. Vi har i tillegg allerede anbefalt turen til flere venner,” innrømmer hun.

Jeg takker for tiden og Karen er kjapp med å legge til: “Takk for en fantastisk opplevelse!”

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Pilot for en dag gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. 30 minutter i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av