Julia (21) fra Bergen fikk den perfekte bursdagsgaven av sin mor – “Spesielt godt etter en tung dag med eksamen”

Kjenner du noen som liker spa og velvære? Noen som fortjener å unne seg litt luksus og egenpleie i en ellers travel hverdag? Da bør du gjøre som moren til Julia (21) fra Bergen – hun ga nemlig datteren sin den perfekte bursdagsgaven.

Kan du gjette hvilken opplevelse det er?

“Spesielt godt etter en tung dag med eksamen”

Jeg fikk gavekort på opplevelsen Spapedikyr i bursdagsgave fra min mor da jeg er veldig glad i spa og velvære,” starter Julia. “Opplevelsen bestod av fotspa med fotbad, skrubb, filing av negler og massasje.”

“Dette var en meget god opplevelse da jeg aldri har prøvd dette før! Det beste med opplevelsen var å kunne slappe helt av og få massasje. Det var spesielt godt etter en tung dag med eksamen,” innrømmer hun.

Hvem ville du overrasket med en spapedikyr?

“Helt fantastisk å få i gave!”

“Jeg sitter igjen med veldig gode minner. Det var veldig hyggelig personale og opplevelsen var utrolig fin,” fortsetter Julia og smiler bredt.

“Jeg synes slike opplevelser er helt fantastisk å få i gave! Det er en skikkelig fin overraskelse, og jeg kunne utvilsomt tenkt meg å gi bort denne opplevelsen selv! Jeg sitter igjen med gode minner og flotte føtter etter behandling,” sier hun avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Vil du unne noen du er glad i et behagelig pust i bakken? Gi bort en deilig spapedikyr for føttene! Her får man nyte en velværende behandling som gjør godt for føttene og etterlater huden silkemyk. Dette er den perfekte gave for en som fortjener å bli bortskjemt. En spamanikyr vil holde føttene sunne samtidig som den vil hjelpe gavmottaker å slappe helt av.

  • 30-50 minutters behandling
  • Et deilig, mykgjørende fotbad
  • Skrubb og massasje av føttene, klipping og filing av negler

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av