Jørgen (49) fra Oslo – “Timen fløy bokstavelig talt avgårde”

Drømmen om å prøve seg som pilot eksisterer for mange, da følelsen man får av å styre en flymaskin oppe blant skyene gir en frihetsfølelse uten like. Men hva om man ikke bare kun fått muligheten til å prøve seg som pilot, men som jagerflypilot? 

Høres det for godt ut til å være sant? Det er det nemlig ikke!

Bare spør Jørgen (49) fra Oslo! Han fikk gavekort på opplevelsen Fly F-16 simulator av sin kone til bursdagen.

“Man følte at man virkelig var ute på flyving”

“Jeg fikk opplevelsen i bursdagsgave fra min kone. Opplevelsen var utrolig bra, og timen fløy bokstavelig talt avgårde,” forteller Jørgen lattermildt. “Hele simulatorflyvningen var en flott opplevelse for meg som flyinteressert.” 

“Simulatoren var bygget som en realistisk F-16 cockpit, med fungerende instrumenter, stikke, pedaler og display. Og den store skjermen gjorde at man følte at man virkelig var ute på flyvning,” fortsetter han.

“I tillegg var instruktøren meget dyktig og pedagogisk, noe som var med på å gjøre denne opplevelsen ennå bedre og lærerik,” legger han til.

Kjenner du noen som hadde blitt glad for en slik gave?

“Fantastisk gave som jeg mer enn gjerne ønsker meg igjen!”

“Jeg sitter igjen med minner om hvor realistisk simulatoren var, og hvor morsomt det var å prøve take-off og landinger spesielt. I tillegg var det flott å ta en runde på flysamlingen i samme lokale før simulatortimen. Veldig bra opplegg for flyinteressert, og ganske sikkert for alle andre også,” sier Jørgen og smiler fra øre til øre.

“Jeg synes dette var en fantastisk gave, som jeg mer enn gjerne ønsker meg igjen! Å gi bort opplevelser i gaver gjør jeg allerede, da jeg synes det er adskillig bedre enn å gi bort en ting. En opplevelse kan man ha med seg i lang tid fremover,” legger han til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som alltid har drømt om å fly jagerfly? Da er et gavekort på Fly F-16 simulator en utmerket gave! Med denne uforglemmelige opplevelsen vil gavemottaker få sette seg bak spakene og styre et F-16 jagerfly under takeoff, i luften og under landing. Dette er en gave som gir en realistisk og enestående følelse av hvordan det er å være jagerflypilot som aldri vil bli glemt!

  • En time i F-16 flysimulator
  • Opplev takeoff og landing
  • Dyktig instruktør veileder flyvningen
  • Opplev en virkelighetsnær følelse av å være jagerfly

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av