John Harald (32) kjente spenning og sommerfugler i kroppen på racerbanen

De færreste har hatt anledningen til å prøvekjøre biler på en racerbane. Enda færre har satt seg bak rattet til en heftig supersportsbil på racerbane! Men John Harald fra Bergen fikk en unik sjanse til å gjennomføre en uforglemmelig kjøretur da han mottok opplevelsesgaven, Supersportsbil på racerbane deluxe av sin samboer. “Opplevelsen var fantastisk! Det er ikke mulig å fortelle spesifikt hva som var best, alt var topp!” smiler John Harald.

«Jeg ankom Rudskogen med sommerfugler i magen, jeg møtte opp tidlig så jeg fikk se bilene kjøre. Dette forsterket bare sommerfuglene og spenningen i kroppen enda mer,” forteller John Harald. “Så var det min tur til å sette meg bak rattet på en fantastisk sportsbil å ta banen med storm for første gang. Etter en nervøs første runde var kjørt, begynte det å løsne litt. Dette er noe jeg alltid har drømt om å gjøre!” forteller en engasjert 32-åring.

Kjenner du noen som har samme drøm?

 

«Adrenalinet i kroppen var på topp»

“Da jeg hadde kjørt ferdig var det tid for å få sitte på med instruktøren, her fikk man virkelig kjenne hva bilen var god for. Adrenalinet i kroppen var på topp. Fantastisk følelse! Når alt var ferdig fikk jeg stå igjen å se på når de andre kjørte, hvor jeg bare nøt lyden og farten de bilene kjørte nedover langstripen,” sier John Harald.

“Jeg sitter igjen med hele dagen som et fantastisk minne. En opplevelse i gave er bare helt rått, dette er uten tvil noe jeg kunne tenke meg å gi bort til noen jeg er glad i,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Med dette gavekortet får man dobbelt opp med adrenalin og hestekrefter! Gi bort en fullkommen kjøreopplevelse som lar deltakeren kjøre selv og sitte på med en proff racerbilsjåfør.

  • Kjør selv fire runder i en Ferrari/Porsche/Audi R8 med en proff instruktør
  • Opplev en supersportsbil i sitt rette element
  • Sitt på tre runder med en profesjonell racingfører bak rattet

Les om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *