Janicke (50) fikk en skikkelig velsmakende 50-årsgave av sine døtre – “Det er opplevelser som skaper livet”

Det finnes mange gode smakskombinasjoner der ute som kanskje er overraskende. Smaker man aldri hadde sett for seg kom til å passe sammen, men som gjør det allikevel. Vin og sjokolade, derimot, er vel ikke akkurat en av de mer overraskende smakskombinasjonene. De aller fleste av oss kan nok si at vi har både hørt og selv opplevd hvor godt disse to smaker sammen ved en eller flere anledninger.

Er du ikke enig?

Janicke (50) lot seg derimot overraske, da hun fikk gavekort på opplevelsen Vin- og sjokoladesmaking i 50-årsgave av sine to døtre!

“Langt mer interessant og raust enn jeg hadde sett for meg”

“Jeg fikk opplevelsen av de to døtrene mine i 50-årsgave. Vi fikk en veldig flott opplevelse. Visste ikke helt hva vi gikk til, men det var langt mer interessant og ‘raust’ enn jeg hadde sett for meg. Både lærerikt, smakfullt og hyggelig!” forteller Janicke og smiler.

“Dette var en sjokolade- og vinsmaking. Vinsmaking har vi vært på tidligere, men ikke sjokolade og i alle fall ikke kombinasjonen. Dermed blir det sjokoladedelen og Vigdis’ historie som sitter igjen sterkest,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som hadde blitt glad for vin- og sjokoladesmaking?

“Så er det jo alltid stas å lære nye viner å kjenne av folk som virkelig kan faget. I tillegg var det å smake kombinasjoner av vin og sjokolade gøy!”

“Det er opplevelser som skaper livet”

“Jeg synes det er helt topp å få opplevelser i gave – det er de som skaper livet!” forteller Janicke entusiastisk. 

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv, Janicke!

“Man har det meste, eller har mulighet til å kjøpe seg det, så da blir det litt ekstra med opplevelser som man kanskje ikke har like lett for å unne seg selv,” legger hun til.

“Sjokolade- og vinsmakingen vet jeg om flere som ville likt å få, og generelt liker jeg å gi bort opplevelser – så jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort opplevelser i gave selv,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Har du en søster eller god venninne som er glad i vin og sjokolade? Da bør du gi bort et gavekort på opplevelsen Vin- og sjokoladesmaking! Her vil du gi bort en kveld fylt med deilig sjokolade og vin – en uslåelig kombinasjon. Nå venter en unik kveld fylt med gode smaker, kvalitetsjokolade og vin og spennende historie!

  • Smak på rene sjokoladesorter og kvalitetsvin fra Europa
  • Lær om sjokoladens historie og fremstilling, og hvilke viner som passer til
  • Kursholdere med lang erfaring
  • Deilige smaker og dufter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av