Jan-Allan (51) – Fikk «en vanvittig rå opplevelse» på bilbanen.

«Opplevelsen var helt storslagen,» sier Jan-Allan med et smil. «Det beste med opplevelsen? Hele opplevelsen; det var flott å få kjøre to supersportsbiler, spesielt for en som er bilinteressert,» smiler han. Jan-Allan Bergskaug fra Slependen fikk nemlig opplevelsen, Ferrari Driver Experience i gave av fire kompiser i anledning hans 50-årsdag.

Kjenner du noen bilentusiaster?

Heftige supersportsbiler

Forventningene til opplevelsen var store da jeg satte meg i min egen bil og satte kursen mot Gardermoen Raceway, hvor opplevelsen skulle finne sted. Vel fremme fikk jeg beskjed om at Ferrarien dessverre stod Coronafast på et verksted, men trøsten ble at jeg fikk kjøre en Porsche 911 GTS (2018 modell), samt en splitter ny, ekstremutgave av Audi R8!»

Hørtes ikke helt feil ut det heller, eller hva?

Først ut var Porschen. Her kjørte vi først rundt en svingete løype før det var fullt pådrag på langstrekka! Dette syntes jeg var helt vanvittig rått da jeg aldri hadde kjørt en så heftig bil før!» forteller Jan-Allan med stjerner i øynene. «Porschen hadde 450 hk. «…Men bare vent til du setter deg i Audien,« sa instruktøren. Jeg må si jeg ble rimelig spent,» gliser Jan-Allan.

Hvordan tror du opplevelsen med Audien ble?

Helt hinsides morsomt

«Etter to runder med Porschen ble det tilsvarende tur med Audien (620 hk), og det var helt hinsides morsomt! For en akselerasjon!» smiler Jan-Allan. «Det må også nevnes bilenes nydelige utseende – både utvendig og innvendig. Dette er ikke hverdagskost,» sier han med et glimt i øyet. «Jeg må også gi et stort honnør til arrangøren for en proff og hyggelig gjennomføring. De hadde også gode smitteverntiltak i forbindelse med dagens situasjon,» forteller Jan-Allan.

Kjenner du noen som hadde elsket å få denne opplevelsen?

Noe som aldri kommer til å glemmes

«Jeg sitter igjen med herlige minner både fra bursdagsfeiringen hvor jeg fikk gaven, og fra selve dagen for opplevelsen. For noen fantastiske biler! For en fart! Herlig å ha venner som unner meg noe slikt. Jeg kommer aldri til å glemme dette!» avslutter den fornøyde bilentusiasten.

Om opplevelsen

Trykk gassen i bånn, kjenn adrenalinet pumpe og nyt hestekreftene i en av verdens mest omtalte supersportsbiler. Med dette gavekortet får man sitte bak rattet i drømmebilen Ferrari 458 Italia og teste bilens egenskaper i akselerasjonstest og slalombane.

  • Kjør en rå Ferrari 458 Italia
  • Fire akselerasjonstester og to slalomløyper på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *