Jan (58) – “Det var spennede å kjøre en bil man vanligvis ikke har anledning til å kjøre”

Har du noen gang sett en supersportsbil som virkelig har tatt pusten fra deg? Alt fra dens uimotslåelige design til dens høyt ytende motor. For en bilentusiast er en bil som dette vanskelig å motstå, eller hva? Hvis du kjenner en bilentusiast… Ville det ikke vært moro å overraske med en supersportsbilopplevelse?

Det gjorde nemlig familien til Jan.

En spennende anledning

Jan Strømsrud fra Kongsvinger fikk opplevelsen, “AMG GT R speedtest” i bursdagspressang. “Det var spennede å kjøre en bil man vanligvis ikke har anledning til å kjøre. Det aller beste må ha vært å kjenne på kreftene i bilen,” forteller Jan entusiastisk.

Hvem ville du overrasket med en opplevelse som dette?

Et profesjonelt arrangement

“Det var et profesjonelt arrangement hvor jeg fikk en fin innføring i hvordan jeg skulle mestre bilen,” fortsetter Jan. “Jeg sitter igjen med minner fra en flott dag med mye fart og god veiledning,” smiler han. “Dette var en kjempefin gave, og definitivt noe som også er verdt å gi bort i gave.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som drømmer om å sitte bak rattet i en ekte sportsbil? Hvorfor ikke realisere drømmen til en du er glad i med en uforglemmelig kjøretur full av adrenalin? AMG GT R speedtest passer perfekt til den som søker spenning i hverdagen. Overrask bror, pappa eller din bedre halvdel med denne unike muligheten til å sitte bak rattet i en eksklusiv supersportsbil! Det vil bli en fantastisk opplevelse!

  • To akselerasjonstester og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 25 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring
  • 10 minutter effektiv kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *