Isabel (21) ga bort den perfekte natur- og friluftsgaven til sin kjæreste

Kunne du tenke deg å overraske noen du er glad i med en litt annerledes teltopplevelse? Tenk deg å sove i et telt som svever over bakken; altså et telt som altså henges opp i trærne. Det er en opplevelse som ikke byr på noe annet enn en unik overnatting under åpen himmel. Her kan man både sovne og våkne til stjernene blinke på den mørke nattehimmelen.

Isabel Kind fra Sørumsand ga bort opplevelsen, «Svevetelt» til sin kjære i julegave. «Jeg tenkte denne opplevelsen passet perfekt siden han elsker natur og friluft.»

Er det ikke herlig å finne en gave som vil glede?

En utrolig fin opplevelse

«Opplevelsen var utrolig fin og vi angrer ikke ett sekund,» forteller Isabel. «Det beste med turen var at vi fikk utrolig god service på stedet og følte oss veldig velkomne. Vi hadde så utrolig mye å gjøre og koste oss med kano og lunsj,» smiler Isabel.

«Sveveteltet var noe annet enn et vanlig telt; det var litt som en trampoline,» ler Isabel. «Vi padlet kano som vi fikk bruke hele dagen, så vi koste oss med padlingen og utforsket de øyene som var der. Utrolig fine omgivelser å være i. Det aller beste med turen må være de søte andungene som kom å sov ved siden av oss den natten. Vi var så heldige og fikk dette på film,» forteller hun.

Tettere på naturen enn dette kommer man virkelig ikke.

En fin kjærestetur

«Både jeg og kjæresten min sitter igjen med gode minner fra en fin kjærestetur. Jeg synes virkerlig en opplevelse er den beste gaven å gi eller få. Minnene man sitter igjen med er det som er viktigst for meg. Turen ble ekstra spesiell fordi vi hadde gledet oss til den så lenge,» avslutter Isabel fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse i naturen? Overrask kjæresten din eller en god venn med en eventyrlig friluftsopplevelse i svevetelt! Teltet henges opp i trærne over bakken og byr på en unik overnatting under åpen himmel. Her kan man se stjernene blinke og nyte den friske luften sammen. Dette vil bli en uforglemmelig natt!

  • Natt i svevetelt for to personer
  • Friluftspakke med ulike aktiviteter er inkludert
  • Sov i et telt over bakken
  • Ta med liggeunderlag, sovepose, klær etter forholdene, mat og drikke

Les mer om opplevelsen her.

 


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar