Ingrid (23) fra Drammen fikk en smak av luksus i bursdagsgave

Kjenner du noen som hadde hatt godt av litt luksus i hverdagen? Noen som fortjener et lite avbrekk og det å bli litt pampered? Da er spabehandling et ypperlig alternativ, og samboeren til Ingrid (23) bestemte seg derfor for å overraske henne med et gavekort på Luksusbehandling til bursdagen hennes. 

Tror du Ingrid ble fornøyd med gaven?

“Hun ba meg ofte kjenne på huden underveis”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Luksusbehandling av min samboer i bursdagsgave. Jeg har i det siste sagt ofte at jeg kunne trengt en massasje og hjelp med å etablere en hudpleierutine,” forteller Ingrid.

“Opplevelsen var behagelig. Elin på Hudpleiesalongen var veldig flink til å forklare hva hun gjorde, og hva produktene gjorde med huden min. Hun ba meg ofte om å kjenne på huden underveis for å kjenne hvor lite som skal til for å få en myk og glatt hud,” fortsetter hun.

Hvem ville du overrasket med en Luksusbehandling?

“Jeg sitter igjen med en lyst til å dra tilbake”

“Det beste var at alt var så forutsigbart, det var ingen overraskelser som gjorde at opplevelsen ble enda mer behagelig. Pluss at jeg ble pakket inn i en god og varm dyne, og fikk en pute under knærne mine for bedre liggestilling,” deler Ingrid med et drømmende uttrykk. 

“Jeg sitter igjen med en lyst til å dra tilbake til Hudpleiesalongen, og minner om hvor myk og glødende huden min ble. Jeg synes det er helt supert å få en opplevelse i gave. Til tross for at jeg ofte glemmer at jeg har gavekort, gledet jeg meg veldig til å løse inn dette,” innrømmer hun.

Får du også lyst til å ta en tur til Hudpleiesalongen? For det gjør jeg!

“Jeg tenker ofte at det passer seg fint å gi en opplevelse i gave, fordi alle i min nærmeste krets har ‘alt de trenger og litt til’,” tilføyer hun lattermildt til slutt. “En opplevelse er ikke en pyntegjenstand som blir stående og støve!”

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener noe ekstra? Da vil luksusbehandling være helt perfekt! Overrask en du er glad i med et gavekort på 80-90 minutters selvpleie med både ansiktsbehandling og en deilig rygg- og nakkemassasje. Her vil man komme ut avslappet og med en helt ny glød!

  • 80-90 minutters behandling totalt
  • Rygg- og nakkemassasje utføres av en profesjonell terapeut
  • Opplev avkobling og nytelse med en velværende ansiktsbehandling

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av