Ingfrid (41) fra Oslo tok med en god venninne på en koselig vandring med alpakkaer

Vi drømmer vel alle om det enkle liv nå og da. Pakke bagen, slette e-posten… Ja, du leste riktig: slette hele e-postadressen, og trekke seg tilbake til en hengekøye langt vekk i landet. Rett og slett fordi vi vil bruke vår tid og frihet til å henge med “the wooly weirdos.”

At det var, sa du?

Alpakkaer er utrolig søte og morsomme dyr med store personligheter, og de aller fleste har nok både sett og hørt om alpakkaer. Men det er ikke alle som har fått æren av å faktisk møte dem. Ingfrid (41) fra Oslo, derimot, fikk oppleve å møte disse rare, herlige dyrene da hun overrasket en god venninne med et gavekort på Alpakkavandring for to i Grimstad!

Har du fått møte disse sjarmtrollene før?

“Hun er en litt surrete kunstner”

“Det var jeg som gav bort gavekort til en god venninne. Men jeg sendte det til meg selv, da hun er en litt surrete kunstner,” forteller Ingfrid og ler godt. “Så var jeg sikker på at det ble noe av!”

“Opplevelsen var kjempegøy. Det var morsomt å bli mer kjent med nytt dyr da vi aldri hadde møtt alpakkaer før. De var sjarmerende og vittige,” fortsetter hun.

Hvem ville du tatt med deg på alpakkavandring?

“Morsom å gjøre noe annerledes med en venninne”

“Jeg syns det var gøy å gjøre noe annerledes med en venninne. Personlig elsker jeg å både få og gi bort opplevelser i gave. Andre ting kjøper jeg heller selv,” sier Ingfrid videre.

Når jeg spør om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave ved en senere anledning, kommer svaret fra Ingfrid umiddelbart. “Ja!” sier hun avslutningsvis med et stort smil.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord: