Inger (37) fra Fredrikstad – “Så fint å kunne få en gave som heller skaper fine minner i stedet for noe som ender opp bakerst i et skap”

Hvordan sørger du for at gaven man gir faktisk faller i smak? Hvordan sikrer du at den ikke vil bli glemt bort i en skuff eller i en bod, never to be seen again? At gavemottaker faktisk kommer til å se tilbake på gaven de fikk fra akkurat deg med et smil om munnen? For ingen ønsker vel å gi en gave som ikke blir verdsatt og benyttet, eller hva?

Vel, du kan alltid gjøre som broren til Inger og gå for et gavekort på en opplevelse fra YouWish! Han valgte å overraske sin kjære søster og hennes samboer med et gavekort på opplevelsen Alpakkavandring for to.

Kjenner du noen som hadde blitt glad for en mulighet til å gå tur med alpakkaer?

“Han var veldig kryptisk da vi skulle gå fra middagen”

“Jeg og min samboer fikk gavekort på Alpakkavandring for to i julegave fra min bror. Han var veldig kryptisk da vi skulle gå fra middagen for å åpne gaver, og ba meg bare om å sjekke om jeg hadde fått melding fra noen,” forteller Inger lattermildt. 

“I meldingen han sendte meg var det en link til YouWish, hvor jeg fikk ‘åpne’ gaven digitalt. Det var veldig morsomt. Jeg ble skikkelig overrasket, det var en uventet fin gave å få!” fortsetter hun.

“For det første så må jeg si at det var veldig fint at det ble lagt opp slik at vi kunne bestemme selv når det passet for oss å dra på opplevelsen,” innrømmer hun. “Vi tok kontakt med gården der alpakkavandringen skulle være, oppga verdibevisnummeret fra YouWish og valgte oss en dato å komme på. Det var det – så raskt og enkelt!”

Raskt, enkelt og hyggelig – kan det bli bedre?

“Opplevelsen kunne rett og slett ikke vært bedre”

“Opplevelsen når vi kom ut på gården kunne rett og slett ikke vært bedre. Vi var utrolig heldige med været, det var en skikkelig fin sommerdag. Det ble en gruppe på i alt 14 voksne som skulle håndtere hver sin alpakka,” deler Inger. 

“Vi gikk i samlet tropp inn i innhegningen hvor første møte med alpakkaene var. Der fikk vi masse god informasjon fra driverne av gården: hvordan alpakkaene er og oppfører seg. Vi fikk også god info om hvordan vi skulle oppføre oss når vi skulle håndtere dem, hvor vi skulle gå, og hva som kunne skje på turen. Her var det mulighet til å stille spørsmål dersom man lurte på noe i forkant,” sier hun videre.

“Så hentet de alpakkaene som var klare for tur, de hadde grime på, så her gikk det raskt og enkelt med utdeling. Alle fikk vite navnet på ‘sin’ alpakka, og det var tydelig at handlerne kjente alle dyrene godt. De ga tips om håndtering for hvert dyr,” fortsetter Inger berømmende.

Får du lyst til å dra på alpakkavandring?

“En skulle tro det vil skape fullstendig kaos”

“En skulle tro at å sende en gruppe med 14 voksne med dyr som var helt ukjent for dem ut i skauen ville skape fullstendig kaos. Men her synes jeg driverne av gården var veldig dyktige,” forteller Inger med et glimt i øyet. “De hadde godt overblikk, var trygge og rolige, og stoppet gruppen om det var noen som hang litt etter. De kom også med tips dersom det var noe de så.” 

“Samtidig fikk alle kjenne på det å prøve å styre et dyr som de kanskje aldri har vært så tett innpå før. Heldigvis er ikke alpakkaene slik at de er sterke og drar deg over ende, ei heller interessert i å yppe. De er bare nysgjerrige, skvetne og morsomme å gå på tur med,” legger hun til.

“Midtveis stoppet vi, og handlerne ga tips om hvordan man best kunne få til et bra bilde/selfie sammen med sin alpakka.”

Alpakkaselfie må absolutt til!

“Tilbake på gården så fikk alle litt kraftfor som de kunne gi som snacks til sin alpakka. Til slutt førte vi alpakkaene tilbake til innhegningen, hvor vi fikk muligheten til å ta av grimen på alpakkaene vi hadde gått tur med,” deler Inger og smiler. 

“Eierne har en liten butikk med produkter laget fra alpakkaene, alt fra garn til sokker, undertøy og gensere. Her var det også toalett, og mulighet for å vaske hender.”

Alt i alt et godt opplegg, eller hva?

“Setter rammen for en veldig fin opplevelse for folk og dyr”

Inger får spørsmål om hvilke minner hun sitter igjen med etter opplevelsen, og trenger ikke lang betenkningstid. 

“Vi sitter absolutt igjen med gode minner fra besøket! Bare det å komme ut og se at dyrene har det så fint, de har alt de trenger og virker rolige og trygge, gården er ren og ryddig, handlerne er rolige og herlige mennesker – det setter rammen for en veldig fin opplevelse både for folk og dyr,” sier hun entusiastisk. 

“Jeg synes det var helt fantastisk å få en opplevelse i gave! Når man har blitt såpass gammel at man er etablert og stort sett har det man trenger, så er det så fint å kunne få en gave som heller skaper fine minner i stedet for noe som ender opp bakerst i et skap,” resonnerer hun.

Det kunne jeg ikke vært mer enig i, Inger!

“Jeg vil definitivt gi bort opplevelser i gave fremover. Jeg har vært inne på tanken før, men jeg har tenkt at det kanskje kan være vanskelig å få gjennomført for mottaker dersom man må sette en dato. Nå som jeg så hvor enkelt det var å bruke det, det at man har full kontroll selv på når og hvor, gjør det bare super attraktivt å kunne gi bort i gave!” sier hun avslutningsvis, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av