Igor fikk kjenne bruset i kroppen fra en brølende motor

Når man kjører supersportsbil får man en slags “brus” i kroppen som oppstår av begeistringen man møter – og lykken man kjenner – under en aktivitet i det øyeblikket man befinner seg i.

Har du kjent på et sånn brus i kroppen din før?

Et stort øyeblikk

Igor Danilian fikk oppleve å kjøre supersportsbil i bursdagsgave fra sin kone, noe han syntes var veldig spennende. “Den beste delen med hele opplevelsen er vanskelig å si men selvfølgelig å kjøre selve sportsbilen var stort. Øyeblikket du trykker på knappen for å slå på motoren gir en helt spesiell følelse. Lyden av motoren var helt fantastisk!”  

Hvilken sportsbil ville du valgt å kjøre?

Velg mellom Ferrari, Porsche eller Audi

Igor fikk – som alle andre som får denne opplevelsen – velge mellom fire eksklusive supersportsbiler. En rå Ferrari 458 Italia, en stilig Porsche 911 Carrera 4 GTS eller en fet Audi R8 V10 Plus. Her får man virkelig kjenne på følelsen av en illsint motor. Og farten? Vel, den vil ta pusten fra de fleste!

Har du en drøm om å innta førersetet til en supersportsbil?

En uforglemmelig kjøreopplevelse

Når du har justert setet ditt og gjort deg komfortabel, er det på tide å ta starte eventyret. Prosedyren for å starte en supersportsbil vil gjøre så du føler at du er i en jagerfly. Sett foten på pedalen, trykk start, og du er klar for å fly langs bilbanen. Motoren vil kommer til liv med et vanvittig brøl, og plutselig blir du påminnet om hvor du faktisk befinner deg.

Nettop i en supersportsbil.

Gode minner

Et lett trykk på gasspedalen gir umiddelbart svar fra den kraftige motoren. Med instruktøren ved sin side får man først teste supersportsbilens egenskaper på en lukket bane der man gjennomfører en akselerasjonstest. Her vil man kunne kjøre bilen i hastigheter opp mot 200 km/t. Deretter får man teste bilens bremse- og svingegenskaper i en slalomløype.

“Jeg sitter igjen med veldig gode minner – jeg må absolutt komme tilbake!”

Om opplevelsen

Oppfyll en drøm – gi bort en gave der man får kjøre en valgfri supersportsbil! Her kan man velge mellom Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus – noen av de råeste bilene på norske veier!

  • Kjør en rå Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • Supersportsbiler med topphastigheter på over 300 km/t
  • Opplevelsen tar rundt 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring. 5 minutter effektiv kjøring.

Les mer om opplevelsen her

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *