Hjalmar (67) sitter igjen med minner fra en hyggelig opplevelse etter en kjøretur med verdens mest ikoniske sportsbiler

Oppdag skjønnheten, råheten og den nådeløse kraften til to av verdens mest ikoniske sportsbiler, nemlig Lamborghini og Ferrari! Det er ingenting som er som hastigheten og luksusen til disse to supersportsbilene. Dette fikk Hjalmar Hansen fra Oslo testet ut, da han mottok opplevelsen Supersportsbil Speedtest i julepresang fra sin kone, sin yngste datter og hennes samboer.

Kjenner du noen som ønsker å sitte i førersetet til en heftig supersportsbil?

Godt gjennomført og spenning i svingene

«Opplevelsen var veldig fin. Fine biler som var rene og pene og i god stand. Hyggelige medarbeidere og fin bane med serpentiner og svinger. Det beste var at opplegget var veldig godt gjennomført og kjøringen spesielt – veldig morro,” sier Hjalmar

Smidig, lettkjørt og meget sprek

«Kjøringen startet med en gjennomgang av bilen, deretter en kort kjøretur for å teste bilen på banen før jeg virkelig kunne dra på. Det ble to runder med hver av bilene, og de gikk selvsagt unna på et øyeblikk,» forteller Hjalmar. Deretter ble det en litt lengre retur ved siden av «hurtigstripen» og tilbake til parkeringsområdet for bilbytte. Meget spreke og gode å kjøre!»

Hvem ville du unnet en så uforglemmelig og spesiell gave?

Trivelige mennesker, flotte biler og en morsom opplevelse

«Jeg sitter igjen med minner fra en hyggelig opplevelse på grunn av trivelige mennesker, flotte biler og en morsom opplevelse generelt. Jeg må i tillegg nevne at været var meget bra og det bidro jo selvsagt til at det hele ble en suksess fra mitt ståsted,» sier 67-åringen.

«Opplevelsen ble totalt sett veldig bra fordi YouWish og arrangøren tok et felles ansvar for å gjøre dette bra for meg som deltaker. Jeg må bare berømme YouWish for deres profesjonalitet, hyggelige og hjelpsomme medarbeidere samt vilje og ønske om at jeg skulle ha en bra opplevelse, sier Hjalmar med et smil. «Jeg kan gjerne gi en slik opplevelse til andre siden jeg selv er veldig fornøyd etter at det hele er gjennomført,» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som har et godt øye til sportsbiler? Da vil opplevelsen, Supersportsbil Speedtest, være midt i blinken! Oppfyll en drøm – gi bort en heftig kjøretur i en av Norges råeste supersportsbiler til din bedre halvdel, pappa eller bestevenn! Her får man velge mellom å kjøre en rå Lamborghini Huracan eller en heftig Ferrari Italia. Dette vil bli en helt vanvittig opplevelse!

  • Kjør Ferrari Italia eller Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på over 800 meter bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *