Hildegunn (40) fra Oslo fikk overta et gavekort fra sin svigerinne – “Veldig synd for henne, men veldig fint for meg!”

Når man liker noe, kan man aldri få for mye kunnskap om det. Dette gjelder uavhengig av hva det er man liker, om det er sport, historiske begivenheter, film eller mat og drikke. Og da sier det seg selv av vin selvfølgelig ikke er noe unntak. Selv om kunnskapsnivået om vin varierer fra person til person og avhenger helt av interesse, er vinsmaking populært av en grunn: de aller, aller fleste som liker vin setter nok pris på muligheten til å få lære mer, selv om man ikke nødvendigvis drømmer om å bli sommelier.

Kjenner du noen som hadde kost seg på vinsmaking?

Det gjorde hvertfall Hildegunn (40) fra Oslo, da hun fikk overta et gavekort på vinsmaking da svigerinnen hennes ble gravid!

“Hun visste tydelig hva hun snakket om!”

“Jeg fikk overta et gavekort på vinsmaking fra min svigerinne som ble gravid og fikk dermed ikke dratt selv. Veldig synd for henne, men veldig fint for meg!” sier Hildegunn med et glimt i øyet.

“Vi synes denne vinsmakingen bar preg av å være profesjonell og grundig. Sommelier Thea visste tydelig hva hun snakket om,” fortsetter hun. “Hun hadde en engasjerende måte å formidle på og gjorde det lett å stille spørsmål når man hadde det.” 

“Vinene var spennende og vi lærte mye vi ikke visste fra før. Det aller beste med opplevelsen var likevel at vi gikk gjennom så mye på så kort tid. Effektivt!” berømmer Hildegunn.

Kanskje det er vinsmaking som bør stå på menyen til neste date night med kjæresten eller en god venn?

“Vi gjorde en helaften ut av det”

“Jeg husker aller best hvor bra kursholder Thea var, og de ulike duftene og smakene jeg lærte å kjenne igjen i vin. Spesielt at man kan stille seg selv spørsmål om hvilke dufter man kan kjenne og luke ut det som ikke stemmer. Det er en fin måte å lære å kjenne igjen duftnoter,” forteller Hildegunn. 

“Ikke minst var det veldig fint å gjøre dette sammen med en god venninne. Vi gjorde en helaften ut av det og dro ut på middag i etterkant av vinsmakingen. Og mer vin,” legger hun smilende til.

“Noe av det fineste man kan få som gave”

“Å få slike opplevelser i gave er kanskje noe av det fineste man kan få som gave. Tida vår er verdifull og den blir aller best sammen med gode venner hvor man skaper gode minner!” sier hun entusiastisk.

Det har Hildegunn absolutt rett i! Er du ikke enig?

“Når jeg skal gi gave til familie og venner så gir jeg aller helst vekk en opplevelse vi kan ha sammen. Vi tar for eksempel alltid med oss mamma og pappa på julekonsert før jul. Det er jo så hyggelig å lære seg en ny aktivitet sammen, som keramikkurs eller matkurs, eller man kan dra på konserter eller show sammen,” smiler hun, før hun legger til avslutningsvis: “Helt topp gave å både gi og få!”

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av