Helge (62) fra Oslo fikk oppleve paradokser på nært hold – “Nok en opplevelse å snakke sammen om når vi er sammen igjen”

Et paradoks, også kjent som en antinomi, er et logisk selvmotsigende utsagn eller et utsagn som strider mot ens etablerte forventning. Det er et utsagn som, til tross for tilsynelatende gyldige resonnementer fra sanne premisser, fører til en tilsynelatende selvmotsigende eller logisk uakseptabel konklusjon. 

Høres det ut som noe for en du er glad i? 

Da bør du gjøre som barna til Helge (62) fra Oslo, som ga han et gavekort på Paradox Museum for to i gave!

“Det var kjempegøy!”

“Jeg fikk opplevelsen som gave fra barna mine — en fin gave nå når alle har alt og ikke riktig trenger noe,” sier Helge.

“Det var kjempegøy! En fin bytur sammen med sønnen min og en riktig kunnskapsbringende opplevelse. Det var mange effekter jeg har sett på bilder, og nå fikk jeg se hvordan de virkelig er,” fortsetter han med et smil.

Frister det med en tur inn i paradoksenes verden?

“Min reaksjon på hjulet i tunnelen var fascinerende”

“I ettertid sitter jeg igjen med mange minner, men min reaksjon på hjulet i tunnelen var fascinerende. Jeg ble svimmel, kvalm — ja, litt uvel. Og det satt i flere minutter,” innrømmer han.

“Det var fint å få en opplevelse i gave, og spesielt det at vi kunne oppleve det sammen. Nå har vi nok en opplevelse å snakke sammen om når vi er sammen igjen,” sier en fornøyd Helge.

Og det er jo akkurat det som betyr mest i livet, er det ikke?

“Jeg kunne absolutt tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave! Det er jo så vanskelig å finne treffende gaver til venner og slektninger, og dette er jo noe de fleste liker. Også kan vi oppleve det sammen og se at gaven falt i smak,” sier han avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave helt utenom det vanlige? Da bør du vurdere å kjøpe et gavekort på opplevelsen “Paradox Museum for to”! Med et stort antall paradoks-baserte utstillinger tar Paradox Museum det typiske museumsbesøket til et helt nytt nivå og tilbyr den ultimate opplevelsen. Det gjør dette til en uforglemmelig gave kjæresten, bestekompisen eller søster vil sette stor pris på!

  • Inngang til Paradox Museum for to
  • Over 70 ulike og unike utstillinger
  • Lær om den spennende vitenskapen bak utstillingene
  • Opplev en museumsopplevelse helt utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen her >