Helene (50) fra Stavanger – “Det var en glede og ro som bare kom over meg”

Det er noe helt spesielt med å kunne oppleve nærkontakt med rolige og sjarmerende dyr. Man blir fylt med en følelse av glede og ro som ikke kan sammenlignes med noe annet. Og når man i tillegg får ta med seg dyrene på en uforglemmelig tur i flotte naturomgivelser, blir det hele tatt til et nivå som ikke kan beskrives. Det kan Helene (50) fra Stavanger skrive under på.

Aner du hvilken opplevelse jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Alpakkavandring for to, som døtrene ga Helene i julegave!

“Min minste datter hadde så lyst å gå selv at hun også ga et til kjæresten”

“Jeg og samboeren min fikk et gavekort på Alpakkavandring fra YouWish av mine døtre i julegave. Min minste datter på 24 hadde så lyst å gå selv at hun også ga et til kjæresten! Så vi fire kunne gå sammen,” forteller Helene.

“Da vi kom ble vi møtt av hun som eide alpakkagården (husker dessverre ikke navnet), og hun fortalte oss litt om alpakkaene og gården. Jeg hadde som vanlig mange spørsmål om dyrene,” fortsetter hun lattermildt. “Hun var fantastisk og svarte meg utfyllende på alle, Det var mye jeg ikke visste om alpakkaer!”

Kjenner du en dyreelsker som hadde blitt glad for alpakkavandring?

“Det var en glede og ro som bare kom over meg” 

“Deretter ble vi tatt med til hannene som hun hadde inngjerdet. For en opplevelse, å kunne være på så nært hold av så mange alpakkaer! Det var en glede og ro som bare kom over meg. De er noe fantastiske dyr,” innrømmer Helene.

“Vi fikk også se en liten alpakka som hadde blitt født klokken 13:00 samme dag vi var der, vi kom klokken 18:00,” sier hun, og øynene lyser av glede når hun tenker tilbake på den lille criaen.

Åh, jeg smelter – en liten alpakkababy!

“Jeg kikker ennå på bildene vi tok”

“Nå er det en uke siden jeg var der og jeg kikker ennå på bildene vi tok,” fortsetter hun.

“Vi skulle gå en tur på 1 km til en snuplass og tilbake, det tok 50 minutter å gå dit. Alpakkaene var litt overalt, skulle spise litt og legge seg litt ned, men når vi skulle tilbake, ja, da ble det fart på dem! Det tok under 20 minutter,” ler Helene.  

“De hadde alle sin egen personlighet, men den ene alpakkaen, Bruno, han var spesiell. Bruno var veldig glad i mat og ville gjerne gå sin egen vei,” sier hun videre.

Kjenner du deg igjen i Bruno? For det gjør jeg!

“Jeg håper jeg får flere opplevelser i fremtiden”

“Når vi kommer opp i min alder har vi det vi trenger, så det å få en opplevelse var helt perfekt! Jeg håper jeg får flere opplevelser i fremtiden,” smiler Helene.

“Etter at jeg hadde vært på alpakkavandring snakket vi om det på jobb, og nå er vi i gang og skal kjøpe en opplevelse til en kollega som blir 50 år. Så ja, en opplevelse er absolutt noe jeg vil begynne å gi i gave til venner og familie!” legger hun til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >