Heidi (64) fra Lillehammer overrasket samboeren med luksuriøs romantikk

En sterk og lang adelig tradisjon har gitt vårt naboland flotte slott og herregårder vi ikke finner her til lands. Bare snaue to timer over grensen kan man likevel få oppleve en staselig overnatting. Og det er en overnatting som virkelig er verdt å oppleve.

Bare spør Heidi (64) fra Lillehammer, som ga samboeren sin gavekort på Romantikk på slottet i julegave.

Tror du samboeren hennes ble fornøyd?

“Som å komme til en annen verden”

“Jeg kjøpte selv opplevelsen og ga til min kjære samboer i julegave! ‘Romantikk på slottet’ beskriver virkelig opplevelsen,” forteller Heidi. 

“Det var som å komme til en annen verden i fredelige omgivelser i vakkert blomsterflor. Suite og musserende vin, og nydelige middagsmenyer,” fortsetter hun drømmende mens hun tenker tilbake på overnattingen.

Er dette neste gave til din kjære?

“Balsam for kropp og sjel”

“Det å komme vekk fra en stresset hverdag i to døgn var balsam for kropp og sjel! Jeg minnes særlig mine turer på områdets turstier. Stillhet og ro, små vannfall, og jeg møtte et rådyr på morgenkvisten,” sier Heidi, og smiler bredt.

“Jeg syns opplevelser fra YouWish er en fantastisk måte å gi eller få en gave. Man kan selv velge fra en stor ‘meny’ av opplevelser,” innrømmer hun. 

Svaret kommer umiddelbart når Heidi får spørsmål om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave igjen…

“Det har jeg nettopp gjort! Jeg vil også gjerne få slik gave!” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Vil du overraske din bedre halvdel med noe helt unikt å se frem til? Gi bort en romantisk overnatting din kjære vil sette ekstra stor pris på! Opplevelsen Romantikk på slottet er en herskapelig opplevelse, i omgivelser tatt rett ut av et eventyr. Her er det rom for romantikk, ro, kvalitetstid og kjærlighet med en deilig toretters middag inkludert.

  • Overnatting i dobbeltrom i slottsparken
  • Toretters middag og frokost inkludert
  • Slott fra 1892
  • Vakre omgivelser
  • Ankomst mandag-fredag

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av