Hedda (19) og kjæresten fra Kyrksæterøra fikk en uforglemmelig høstferie

Hva skal man egentlig finne på i ferier? Det finnes så mange muligheter, men det er ikke alle som er like aktuelle. Selv om det kan være fristende å dra sydover når høstkulden senker seg, er det ikke nødvendigvis mulig eller ønskelig for alle. Men noe må man jo finne på når man har fri slik at ferien ikke føles bortkastet. 

Nettopp det sørget Hedda for at høstferien 2023 ikke ble, da hun kjøpte gavekort på Alpakkavandring for to til kjæresten og seg selv!

Tror du det ble en suksess?

“Veldig kosete, og veldig glad i kamera!”

“Jeg kjøpte gavekort på Alpakkavandring for to til meg og kjæresten til høstferien. Da gikk vi tur med alpakkaene,” forteller Hedda.

“Det beste med turen var at Tino, den ene alpakkaen, var veldig kosete, og var også veldig glad i kamera!” fortsetter hun entusiastisk.

Hvem kan vel ikke være glad i kamera når man er så søt som Tino?

“Hadde vært fantastisk å få noe lignende som gave!”

“I etterkant sitter jeg igjen med minner om at vi fikk bli mer kjent med hvordan alpakkaer er, og hvordan de oppfører seg. Det synes jeg er veldig interessant,” sier Hedda med et smil. 

“Jeg kjøpte jo som tidligere nevnt opplevelsen selv til meg og typen, men det hadde vært fantastisk å fått noe lignende som gave!” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av