Harald (50) – Supersportsbil Speedtest; «den beste gaven jeg noensinne har fått.»

Når du kjører inn i en sving i en vanvittig fart mens du trykker på gasspedalen, vil du kjenne magen rulle av spenning. Du kan føle at motoren buldrer gjennom hele kroppen… Du føler deg levende! Ja, en sportsbil vil gi deg denne følelsen. Bare spør Harald Thorp Rice fra Nannestad. Han fikk nemlig opplevelsen, Supersportsbil speedtest av sine barn og datteren til sin kjæreste i hans 50-årsdag.
Tror du han ble fornøyd med opplevelsesgaven?
 En helt rå bilopplevelse

«Opplevelsen er den råeste opplevelsen jeg noen gang har hatt med en bil. En sinnssyk akselerasjon som jeg aldri før har vært i nærheten av,» forteller en engasjert 50-åring.

«Opplevelsen startet med litt info om bilen jeg skulle kjøre og hva som skulle skje videre. Jeg kjørte først en liten runde på en oppmerket bane for og kjenne på bilen og dens egenskaper, før jeg kjørte i retning av stripa hvor speedtesten skulle holde sted,» forteller Harald. «Så var det å kjøre utpå banen!»

Kjenner du noen som kunne tenke seg å kjøre en supersportsbil?
Den beste gaven noensinne.
«Jeg sitter igjen med minner om den beste bilopplevelsen jeg noensinne har opplevd,» smiler Harald. «Det frister til gjentakelse. Dette er den beste gaven jeg noensinne har fått,» avslutter han.
Om opplevelsen

Gi bort en uforglemmelig kjøreopplevelse i en valgrfri supersportsbil – velg mellom Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus. Hør lyden av en illsint motor våkne til liv og test supersportsbilens egenskaper på både bane og landevei.

  • Kjør en rå Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus
  • To akselerasjonstester og en slalåmløype på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *