Halvor (55) fra Eidsvoll koste seg med et bedre måltid på en god italiensk restaurant

Det er ikke mye som slår muligheten til å nyte et avbrekk fra hverdagen på en god restaurant. Hvor man får alt servert, og man ikke trenger å tenke på verken forberedelser eller opprydding før og etter måltidet. Det kan Halvor (55) fra Eidsvoll bekrefte — han fikk nemlig gavekort på Italiensk for to i julegave av sin svigerinne og svoger!

Hvem ville du overrasket med en italiensk middag?

“Veldig god mat”

“Jeg fikk gavekortet på opplevelsen Italiensk for to i julegave av min svigerinne og svoger,” sier Halvor innledningsvis.

“Det beste med opplevelsen var å være på en fin italiensk restaurant, med veldig god mat,” fortsetter han.

Kan det bli bedre?

“Minner om atmosfæren og den gode maten”

“I etterkant sitter jeg igjen med minner om atmosfæren på restauranten, og den gode maten,” smiler Halvor.

Når Halvor får spørsmål om hva han syns om det å få en opplevelse i gave, er han ikke i tvil. “Det er helt supert, og absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort selv!” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • Velg blant utvalgte hovedretter nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av