Glenn (40) fikk drømmen oppfylt på bilbanen

Har du noen gang oppfylt en drøm for deg selv eller en du er glad i? Er ikke det bare en helt magisk følelse? Jeg tror en drøm er en av de mest omtenksomme og unike gavene man kan gi bort. Nettopp fordi du oppfyller et etterlengtet ønske og samtidig gir bort et minne for livet.

Hva drømmer du om å gjøre?

En drøm som gikk i oppfyllelse

Glenn Grasmo fra Årnes mottok drømmeopplevelsen i 40-årsgave fra sin kone, da han fikk kjøre Lamborghini på bane. «Jeg synes dette var kjempegøy! Jeg er veldig glad i biler og Lamborghini er en bil jeg har drømt om å få prøve,» smiler 40-åringen. «Jeg hadde med hele familien min, og var spent helt fra vi reiste hjemmefra,» forteller Glenn. «Jeg tror nok de var like spente som meg,» legger han til.

Tror du drømmen stod til forventningene?

«Dette vil jeg gjøre igjen!»

«Etter opplevelsen sitter jeg igjen med en følelse og tanke om at en drøm har gått i oppfyllelse,» sier Glenn med et glimt i øyet. «Dette vil jeg gjøre igjen. Det var helt rått!» gliser han. «Jeg synes dette er en ypperlig gave å gi til noen som liker bil. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi et gavekort på en opplevelse til venner med samme interesse,» avslutter Glenn med et drømmende blikk.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Kjør Lamborghini vil være den perfekte gaven for bror, far eller onkel som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron!

  • 5 minutter effektiv kjøring i en rå Lamborghini Huracan
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *