Geir Olav (59) – «Kreftene i en sportsbil blandet med et vanvittig lydspill er virkelig et minne for livet!»

Du føler deg levende når du kjører dem. Lyden er høy og du kan føle motoren buldre under bena dine. Ja, jeg snakker om å kjøre en supersportsbil. Enda mer spesifikt? En Lamborghini. Geir Olav Gundersen fra Oslo fikk opplevelsen, «Kjør Lamborghini» i bursdagsgave fra sin kone.
Hva tror du han syntes om å kjøre denne heftige supersportsbilen?

Et minne for livet

«Det var en fartsfylt opplevelse med veldig hyggelige instruktører,» smiler Geir Olav. «Jeg ble veldig godt mottatt av arrangøren som gikk igjennom hva som skulle skje. Det var et trygt opplegg med hensyn til smittevern.»

«Jeg sitter virkelig igjen med et minne for livet der jeg fikk kjenne på kreftene i en sportsbil, blandet med et vanvittig lydspill,» smiler 59-åringen. «Dette er absolutt en gave jeg kunne tenke meg og gi bort til en som er bilinteressert,» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å kjøre en ekte superbil? Da vil opplevelsen, Kjør Lamborghini passe midt i blinken! Dette er en perfekt opplevelsesgave til den som liker å presse grensene i søket etter adrenalinkick. Her er det bare å gjøre seg klar for en unik opplevelse fylt med fart, spenning og brusende følelser!

  • Kjør en Lamborghini Hurican
  • Opplev å kjøre en heftig sportsbil på norske veier
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *