Hans Fredrik (61) fikk to ulike men fantastiske kjøreopplevelser

Har du noen gang kjent på en befriende følelse i kroppen? Har du prøvd å krydre denne følelsen med en dæsj adrenalin? Da er det akkurat som om kroppen flyr, samtidig som du kjenner at den bruser av glede og spenning. Det er rett og slett en kick-ass følelse som kan være vanskelig å beskrive – den må bare oppleves! Dette fikk Hans Fredrik Schwanborg fra Drammen kjenne på.

«Opplevelsen var mer enn jeg forventet meg. Hele opplegget var topp; fra vi kom til vi reiste derfra,» forteller Hans Fredrik.

Kan du gjette hvilken opplevelse Hans Fredrik snakker om?

Lamborghini vs. Mercedes

Hans Fredrik fikk opplevelsen, «Kjør Lamborghini» i 60-årsgave fra sine to døtre. «Da jeg sjekket inn fikk jeg beskjed om at det var litt ventetid for å kjøre Lamborghini Huracan. Jeg kunne da velge mellom å vente, eller å kjøre en annen bil umiddelbart i 10 minutter, etterfulgt av Lamborghini i 10 minutter etterpå,» forteller Hans Fredrik. «Valget falt dermed på Mercedes AMG GTR og Lamborghini,» sier han med et smil.

Kjenner du noen som drømmer om å kjøre en supersportsbil?

To ulike kjøreopplevelser

«Det ble to ulike kjøreopplevelser, men begge helt fantastiske!» sier Hans Fredrik. «Jeg har en hel haug med minner etter denne opplevelsen. Kjøringen er selvfølgelig en av dem, men også hvor hyggelige alle i staben var. Rett og slett en flott gjeng,» smiler han. Å få en gave som dette er bare fantastisk. Opplevelser får man ikke nok av,» avslutter en fornøyd 61-åring.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Kjør Lamborghini vil være den perfekte gaven for bror, far eller onkel som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron!

  • 5 minutter effektiv kjøring i en rå Lamborghini Huracan
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *